Marknadsområdeschef

Marknadsområdeschef

Om företaget

Nytt år och nya möjligheter. Clockwork I Falun rekryterar nu en affärsmässig och resultatorienterad Marknadsområdeschef som vill vara med på en riktigt spännande resa där du leder ett team som tillsammans vidareutvecklar vårt affärsområde Bemanning & Rekrytering i nära samarbete med alla delar inom vår koncern.

Har du ett genuint intresse för människor och är du en engagerad och lösningsorienterad person som vill hjälpa våra kunder och kandidater att skapa en träffsäker matchning mellan företagares behov och medarbetares kvaliteter? Trivs du i en verksamhet som andas energi och glädje och som erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete? Då har vi världens roligaste jobb till dig!

Dina arbetsuppgifter

Som vår marknadsområdeschef är du övergripande ansvarig för att leda och utveckla vår verksamhet i Falun/Dalarna. I din roll fokuserar du på att knyta kontakter och bygga långsiktiga relationer med kunder medarbetare och samarbetspartners. Du säkerställer att vi har branschens absolut vassaste Konsultchefer och Rekryteringskonsulter och arbetar varje dag med att utveckla arbetssätt och processer för att ge våra kunder den allra bästa servicen inom bemannings och rekryteringslösningar.

Som Marknadsområdeschef hos oss ingår du olika interna nätverk med chefer på andra orter samt diverse utvecklingsprojekt, men alltid med Falun och Dalarna som din prioriterade marknad. Som stöd har du vår centrala organisation som ger hela bolaget support runt processer, kvalitetsfrågor, ekonomi, lön, marknad samt anbud och systemstöd.

Rollen har ett stort fokus på kunder och affärer och innefattar att identifiera och utvärdera nya affärsmöjligheter samt etablera och utveckla långsiktiga relationer med både kunder och kandidater.

På Clockwork värderar vi laganda och prestigelöshet högt och vill aldrig behöva tumma på högsta kvalitet. Vi erbjuder korta beslutsvägar, en genuin teamanda och högt till tak. Hos oss är ingen dag den andra lik vilket gör det extra roligt att gå till jobbet varje dag.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från tjänsteförsäljning och som trivs i en ledande roll där människor och affärsrelationer står i fokus. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter inom bemannings- eller konsultbranschen är det klart meriterande.

För att trivas i rollen som Marknadsområdeschef hos oss är du affärsmässig och resultatorienterad och har ett högt eget driv. Då vi har många sociala kontakter varje dag krävs att du är en engagerad och lyhörd person som skapar förtroende hos de människor du möter. Arbetet ställer också krav på att du är lösningsorienterad, strukturerad och flexibel. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Känner du igen dig i denna beskrivning? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2021-03-21. Vi går igenom ansökningar löpande varför vi gärna ser din ansökan så fort som möjligt. Har du ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anders Hultgren tel 0733-512 701.
Mer info
Kontaktperson Anders Hultgren
Telefon 0733512701
Område Falun
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för att vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter och vi erbjuder allt från bemanning inom industri- och tjänstesektorn till interim management och kvalificerad rekrytering. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro - att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Du möter oss i ett tjugotal städer från Uppsala i söder till Piteå i norr.

Läs mer på www.clockworkpersonal.se Det är människorna som gör skillnad!