Löneadministratör

Löneadministratör

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en löneadministratör som kommer stötta HR-avdelningen hos vår kund i Falun med löne- och personalfrågor. Det är en bred tjänst där du är ett stöd till chefer vid frågor gällande personalens lön, anställningsform och andra relaterade HR-frågor.

Din profil

Du är en kunnig och serviceinriktad löneadministratör som trivs med att arbeta i en stöttande roll. Du har minst en eftergymnasial utbildning inom lön eller motsvarande och har några års erfarenhet av löneadministration och HR.

Som person är du noggrann, professionell och ambitiös med en positiv inställning. Tack vare ditt driv tar du lätt till dig nya arbetsuppgifter och tar för dig på arbetsplatsen. Tjänsten är en med start omgående och pågår till efter sommaren.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

För mer information är du välkommen att kontakta Julia Wiklund via mail, julia.wiklund@clwork.se. Vi arbetar löpande med intervjuer och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum i denna process, ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se/
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se