Junior Controller till kund i Falun

Junior Controller till kund i Falun

Dina arbetsuppgifter

Som junior controller ansvarar du för att skapa faktureringsunderlag samt analyserar och hanterar företagets flöden och lagernivåer. Utöver detta kommer du även att hantera logistik samt uppföljning av leveranser till och från kundens anläggningar. I rollen innebär det att du arbetar verksamhetsnära och har många kontaktytor både internt och externt.

Uppdraget beräknas starta i september och löper året ut, med chans till förlängning.

Din profil

Rollen som controller innefattar ett helhetsansvar vilket kräver mångsidighet och ett analytiskt sinne. I tjänsten behöver du ha kunskaper från producerande verksamhet och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö. Vi ser gärna att du är en ordningsam och lyhörd person med god analytisk förmåga. Vi tror även att du trivs med att ta ansvar och är strukturerad i ditt arbetssätt för att säkerställa god kvalitet i ditt arbete.

Vi söker dig med ekonomisk utbildning och tidigare erfarenhet som controller. Goda kunskaper i Excel samt systemvana från både större ekonomi-och affärssystem är meriterande.

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

I denna rekryteringsprocess jobbar vi med löpande urval och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum, så ansök därför redan idag, dock senast 2022-05-20.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Emil Andrén på emil.andren@clork.se eller Olivia Sandberg på olivia.sandberg@clwork.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se