HR-specialister till Falun

HR-specialister till Falun

Dina arbetsuppgifter

Vi söker kontinuerligt kunniga personer inom HR-området. Gemensamt för rollen som HR-specialist är att du jobbar nära medarbetare och chefer i frågor som rör personal, arbetsmiljö, rekrytering och/eller rehabilitering. Vilket är ditt specialistområde? Rekrytering? Business partner? Generalist? Koordinator? Specificera i din ansökan vad du är intresserad av. Många av våra tjänster är med start omgående.

Din profil

Du har en bakgrund inom HR, antingen en bred generell erfarenhet som berör flera områden eller så är du en uttalad specialist. Utbildning inom HR är ofta ett krav eller arbetserfarenhet som bedöms likvärdigt.

Som person är du lyhörd, strukturerad och tar ett stort personligt ansvar. På ett serviceinriktat sätt klarar du av att hantera flera uppgifter samtidigt både självständigt och med kollegor och chefer. Du kan hantera obekväma situationer så som missförstånd, förhandlingar och svåra samtal på ett objektivt och professionellt sätt. Tack vare ett högt engagemang bidrar du till en trivsam arbetsmiljö.

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Är du nyfiken på om vi kan matcha dig med en ny och spännande tjänst? Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se. Urvalsprocessen sker löpande under våren så ansök redan idag. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Julia Wiklund via mail, julia.wiklund@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Jennifer Lundgren
Email Mejla Jennifer Lundgren
Område Falun
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se