Extrajobb som receptionist

Extrajobb som receptionist

Dina arbetsuppgifter

Clockwork växer och är ständigt i behov av duktiga medarbetare för uppdrag hos våra kunder i Falun. Nu söker vi receptionister för extrajobb hos vår kund centralt i Falun. Som receptionist tar du emot och hjälper såväl besökare som intern personal, du ansvarar för mail och telefon, sköter posthanteringen, gör beställningar samt andra vanligt förekommande kontorsgöromål. Arbetet startar omgående och innebär att du kommer jobba extra vid behov under dagtid på vardagar. Därmed ställer arbetet krav på flexibilitet från din sida då behovet kan uppstå plötsligt.

Din profil

För att vara aktuell till denna tjänst är annan sysselsättning om minst 50% ett krav. Som student erbjuder vi dig veckolön, vilket innebär att din lön betalas ut redan nästkommande fredag!

Som person är du serviceinriktad, driven och har en positiv inställning till det du gör. Du är en god lyssnare och en handlingskraftig problemlösare. Vidare är du en snabblärd och stresstålig person som alltid sätter kundens behov först.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Vi arbetar löpande med intervjuer så skicka in din ansökan så snart som möjligt via http://clockworkpersonal.se/lediga-jobb/

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Michaela Hallqvist på michaela.hallqvist@clwork.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se