Ekonomikonsulter till kommande uppdrag

Ekonomikonsulter till kommande uppdrag

Dina arbetsuppgifter

Vi söker ekonomer till kommande uppdrag hos våra kunder i Falun med omnejd. Uppdragen riktar sig till dig med olika erfarenheter av ekonomi. Huvudsakliga arbetsuppgifter som är vanligt förekommande är operativt arbete så som löpande bokföring, konteringar och prognosarbete. Din vardag kan bestå av avstämningar, upprätta budget samt hantering av moms, löner och arbetsgivaravgifter, vilka varierar beroende på uppdrag.

Din profil

Vi söker dig som är ekonom med några års arbetserfarenhet, gärna med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi söker även dig som är ny i rollen som ekonom och nu är redo för nästa steg i karriären. Oavsett om du är senior eller junor i din roll som ekonom har du har god förståelse för ekonomi, förstår sammanhang och drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel. Vi söker även dig som är i

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och självständig. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor.

Ansökan

Som konsult blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Beroende på uppdrag finns det möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Anna Andersson, anna.andersson@clwork.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 juni 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo orter från Stockholm i söder till Luelå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se