Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är redo för nya spännande utmaningar! Clockwork växer och är ständigt i behov av duktiga ekonomiassistenter för uppdrag hos våra kunder i Falun med omnejd. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är kund- respektive leverantörsreskontra, löpande bokföring samt fakturering varvid vi värdesätter kunskap inom dessa områden.

Din profil

Vi söker dig med ekonomisk eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet inom området. Dina datakunskaper är goda och erfarenhet av att ha jobbat i stora affärssystem är meriterande.

Som person är du positiv och socialt kompetent. Du är noggrann och flexibel eftersom uppdragslängd och arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag. Vidare är du självgående, ansvarsfull och kan planera din arbetstid. Det är viktigt att du är en lättsam person med god samarbetsförmåga. För att passa in i vår profil samt hos våra kunder är det ett krav att du är en lagspelare som samtidigt är initiativrik och självständig. Skriv i din ansökan vilka affärssystem du har erfarenhet av.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Vi tillsätter ekonomiassistenter kontinuerligt och arbetar därför löpande med intervjuer. Ansök så snart som möjligt via http://clockworkpersonal.se/lediga-jobb/

För mer information är du varmt välkommen att kandidatansvarig Julia Wiklund via mail, julia.wiklund@clwork.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se