Ekonomiassistent till kund i Falun

Ekonomiassistent till kund i Falun

Dina arbetsuppgifter

Vår kund behöver nu stärka sitt ekonomiteam med en ekonomiassistent. Till vardags kommer du att arbeta med kontering av leverantörsfakturor, postöppning och sortering av fakturor, inskanning av dessa samt granskning och korrigering innan konteringen görs. Vi har flera administrativa tjänster vi utför åt våra kunder såsom supportärenden, kravhantering, arkivering, adressändringar med mera.

Din profil

Ditt siffersinne och din noggranna sida bidrar till effektivitet i vardagen. Tillsammans med din positiva inställning är du ett ambitiöst tillskott till vår grupp. Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad och flexibel med ett öga för detaljer. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du självständigt kan fatta egna beslut.

Vi ser att du har en ekonomisk bakgrund där du minst har en gymnasial utbildning inom ekonomi eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Förslagsvis är du i början av din karriär och vill nu fortsätta utvecklas inom ekonomi och administration. Har du konteringsvana ser vi det som ett stort plus.

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

I denna rekryteringsprocess jobbar vi med löpande urval och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum, så ansök därför redan idag, dock senast 2022-05-22.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Jennifer Lundgren på jennifer.lundgren@clwork.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se