Controller Falun

Controller Falun

Dina arbetsuppgifter

För kommande uppdrag hos våra kunder i Falun med omnejd söker vi dig som vill fortsätta utvecklas som controller. Som controller ansvarar du för analysarbete, felsökning och uppföljning av företagets prognoser och kostnader. Du kommer att medverka vid koncernens budgetering, prognostisering samt bokslutsarbete.

Denna roll innebär att du kommer arbeta verksamhetsnära och ha många kontaktytor både internt och externt. Du arbetar dagligen i Excel på en avancerad nivå och i befintligt affärssystem. Tjänsten är ett vikariat med start sommaren 2020.

Din profil

Vi söker dig med ekonomiutbildning och har tidigare erfarenhet av en tjänst som controller eller liknande. Tjänsten innefattar ett helhetsansvar vilket kräver mångsidighet och ett analytiskt sinne från din sida. Goda kunskaper i Excel och stora affärssystem är meriterande.

Du är en effektiv och lyhörd person som har lätt för att driva och genomföra förändringar. Som person är du en teamspelare som är självgående, lättlärd och kommunikativ i ditt arbetssätt. I tjänsten behöver du vara noggrann men också ha förmåga att se helheten, dra slutsatser och vara rådgivare till styrelse, ledning och chefer.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Beroende på uppdrag finns det möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Julia Wiklund, julia.wiklund@clwork.se

I denna rekryteringsprocess jobbar vi med löpande urval, ansök därför redan idag!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se