Servicetekniker Klimat, Caverion - Falun

Servicetekniker Klimat, Caverion - Falun

Caverion Dalarna söker nya medarbetare

Är du intresserad av ett stimulerande och utvecklande arbete? Tycker du om att arbeta i en bra arbetsmiljö och med trevliga arbetskamrater?

Till vår filial i Falun söker vi nu en ansvarsfull och ambitiös servicetekniker med inriktning mot ventilation och VS, som vill utvecklas och växa med oss. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom el, ventilation och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra.

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets- och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter. Du är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som servicetekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

I rollen ingår även:
  • Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter.
  • Uppföljning och återrapportering.
  • Planering av eget arbete.
  • Utföra tekniska serviceuppdrag.
Din bakgrund
  • Ventilationstekniker, VS-tekniker, servicetekniker eller annan relevant teknisk utbildning eller arbetserfarenhet inom liknande områden.
  • Viss kunskap inom ventilation, VS, klimat.
  • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter.
  • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad.
  • B-körkort.
  • Meriterande att kunna läsa ritningar.
Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet - att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Hos oss får du också ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3 000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se.

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur i Caverion Smart City.

Ansökan och kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Davidsson, tel: 070-202 67 29 eller e-post: marcus.davidsson@caverion.com

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings-/bemanningsföretag eller annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senaste den 2 December 2022.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec 2022 (4 dagar kvar)