Servicechef, Caverion – Falun

Servicechef, Caverion – Falun

Caverion Dalarna söker nya medarbetare.

Är du intresserad av ett stimulerande och utvecklande arbete? Tycker du om att arbeta i en bra arbetsmiljö och med trevliga arbetskamrater?

Just nu söker vi en servicechef till vårt el- och klimatgäng i Falun. Vi är i en expansiv fas med stort rekryteringsbehov och en önskan från våra kunder om utökad leverans.

Dina arbetsuppgifter

Som servicechef på Caverion ansvarar du för att leda, driva och utveckla servicegruppens dagliga och långsiktiga arbete. Du säkerställer nya kundavtal och uppdrag utifrån Caverions strategi. Falufilialen består av ca 30 st medarbetare och en del av den gruppen kommer att ingå i ditt team. Det är en härlig, självständig grupp med stort engagemang i sitt arbete. Vi arbetar mot flera stora kunder i privat och offentlig sektor.

Med ditt ledarskap skapar du en god arbetsmiljö och ansvarar för effektiviteten och det ekonomiska resultatet inom din servicegrupp. Du ingår i distriktets ledningsgrupp, har ett nära samarbete med övriga servicechefer där ni tillsammans arbetar för att effektivisera och utveckla verksamheten och på bästa sätt vara ett stöd till våra kunder.

I rollen ingår även:
 • Kommunicera, engagera och motivera personal och kunder.
 • Planera och organisera projekt.
 • Driva projekt från specifikation till utförande och drifttagning.
 • Kommunicera med tekniska specialister samt kommersiella kontakter med entreprenörer och leverantörer.
 • Utföra ekonomisk uppföljning.
 • Vidareutveckla kundrelationer och främja merförsäljning.
Din bakgrund
 • Teknisk utbildning och/eller erfarenhet, gärna inom klimat eller el.
 • Erfarenhet av projektledning och/eller projektering.
 • Erfarenhet av att sammanställa kalkyler och offerter samt förhandla kontrakt.
 • Förmåga att bygga relationer, vara drivande, målinriktad och road av att göra affärer.
 • Ekonomiska kunskaper.
 • Kompetens inom grundläggande arbetsrätt och arbetsmiljö.
Meriterande är utbildning inom entreprenadjuridik och erfarenhet av teknisk försäljning.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet - att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Hos oss får du också ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3 000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se.

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur i Caverion Smart City.

Ansökan och kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Davidsson, tel: 070-202 67 29 eller e-post: marcus.davidsson@caverion.com.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings-/bemanningsföretag eller annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senaste den 1 December 2022.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 dec 2022 (4 dagar kvar)