Junior teknisk konsult till expansivt och familjärt företag i Falun

Junior teknisk konsult till expansivt och familjärt företag i Falun

Har du utbildning inom teknikområdet och är intresserad av byggbranschen? Vill du arbeta på ett familjärt företag med stark tillväxt? Denna tjänst erbjuder dig en roll där du får möjlighet att utvecklas samt att vara en del av en god gemenskap.

Om företagetBravura söker en byggingenjör till ett familjeägt företag som arbetar inom mark- och anläggningsteknik, med fokus på vibrationer. De är i en expansiv och spännande fas. Denna tjänst är placerad på deras kontor i Falun, där det i dagsläget arbetar sex personer. Du får här snabbt en viktig plats i gruppen, du får vara med att påverka och du har stora möjligheter att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor.

ArbetsuppgifterI rollen som byggingenjör kommer du att arbeta med besiktning och vibrationsmätningar av bland annat bostäder, industrier och lagerlokaler. Konkreta arbetsuppgifter kan bland annat vara att göra en riskbedömning, sprickbesiktning, sätta upp vibrationsmätare och göra vibrationsprotokoll. Tjänsten innebär mycket kundkontakt och du kommer till stor del att vara på resande fot inom Falunområdet med omnejd. Du får chansen att arbeta med alla delar av processen och kommer på sikt att få driva egna projekt.

Formella krav
  • Avslutad gymnasialutbildning inom teknikområdet, eftergymnasial utbildning inom bygg är meriterande
  • Tidigare arbetslivserfarenhet (behöver ej vara inom området)
  • God datorvana (Office)
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • B-körkort
Vi tror att du som söker har förmågan att hålla och skapa struktur och är noggrann i ditt arbete. Du tar vidare ansvar för dina arbetsuppgifter och kan självständigt strukturera ditt angreppsätt och driva ditt arbete vidare. Slutligen tror vi att du får energi av att umgås och föra dialog med människor och är trygg i nya sociala situationer.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Falun
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: byggingenjör, byggnadsingenjör, byggnationer, ingenjör, hus, vibrationer, mätingenjör, teknik, norr, Dalarna, Falun
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.