Styrtekniker/programmerare till Bravida Falun

Styrtekniker/programmerare till Bravida Falun

Är du en serviceinriktad tekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en styrtekniker/programerare till vår elavdelning i Falun.

Om jobbet
Som styrtekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
 • Ansvara för konstruktion, programmering, driftsättning
 • Utföra tillsyn, service och underhåll på våra avtalskunders anläggningar
 • Utföra driftomläggningar på objekt och anläggningar
 • Utföra felsökning och felavhjälpande åtgärder på objekt och installationer
 • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Vi erbjuder dig
Tjänsten som tekniker är ett utmanande och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett kompetent och väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss i Falun får du möjlighet att bli ännu bättre på det du redan är bra på, samtidigt som du har kul på jobbet! Anställda på Bravida erbjuds även ett antal förmåner såsom friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, tillgång till fjällstuga mm.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk gymnasial utbildning alternativt några års eftergymnasial utbildning, inom el/energi/VVS med inriktning styr- & regler, samt erfarenhet inom el, automation och/eller fastighetsautomation. Utöver det har du:
 • goda kunskaper inom data och nätverksteknik.
 • dokumenterad erfarenheter av programmering av styrsystem är meriterande (gärna inom DUC, PLC, Codesys. Fabrikat BASTEC, SAIA, WAGO, REGIN)
 • vana att läsa dokument och instruktioner på engelska och kommunicerar fritt på svenska i skrift och tal för att kunna möta alla våra kunders förväntningar.
 • elbehörighet alternativt elsäkerhetsutbildning och kunskap inom entreprenadjuridik är meriterande.
 • B-körkort är ett krav då tjänsten innebär dagsresor till kundernas anläggningar.
I övrigt behöver du ha god samarbetsförmåga samt driv att självständigt ta initiativ till befintliga och nya arbetsuppgifter. Du är kreativ och intresserad av utveckling, både av dig själv, dina arbetsuppgifter och företaget som helhet.

För att trivas på Bravida behöver du:
 • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
 • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
 • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
 • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 20 december. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (12 dagar kvar)