Serviceelektriker Falun

Serviceelektriker Falun

Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida i Falun är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi efter en serviceelektriker som vill utvecklas tillsammans med oss. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Som serviceelektriker hos oss arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. I jobbet ingår bland annat att:
  • Montera elbilsladdare
  • planera, samordna och utföra installationer
  • felsökning och åtgärder åt våra olika kunder
  • ombyggnad och installation inom el
  • bidra i Bravidas förbättringsarbeten
Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Samtidigt som vi värdesätter kvalitet och nöjda kunder förstår vi vikten av att ha roligt på jobbet.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad och ECY-certifierad elektriker med några års erfarenhet från yrket. B-körkort är ett krav.

Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor där du självständigt eller tillsammans med våra serviceledare planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus. Du har förmågan att skapa goda relationer och är ansvarstagande i mötet med våra olika kunder. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och med olika personer ser vi gärna att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Erfarenhet av vitvaruservice och montering av elbilsladdare är meriterande.

Bravida som arbetsgivare
Bravida är en stor arbetsgivare - störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom fina förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

Hur söker jag jobbet?
Sista ansökningsdatum: 5 oktober

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka gärna in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 5 okt 2022 (6 dagar kvar)