Larmtekniker till Bravida i Falun sökes!

Larmtekniker till Bravida i Falun sökes!

Är du en erfaren larmtekniker som gillar service och struktur? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en ny kollega till vårt team i Falun som vill växa tillsammans med oss!

Om jobbet
Som larminstallatör arbetar du självständigt med planering och samordning i olika typer av uppdrag, med installation och service av trådbundna inbrottslarm, nätverksbaserade kamerasystem och högsäkerhetsanläggningar till kunder med avancerade säkerhetskrav. Du har ansvar för att uppdragen utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Arbetet är spännande och ansvarsfullt då du ansvarar för uppdragets tekniska utförande, från uppstart till slutförande. Du kommer att ingå i ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Likaså har du har ett stort kontaktnät externt eftersom det är du som sköter all samordning med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av:
  • installation och driftsättning av både befintliga och nya säkerhetsanläggningar
  • förebyggande och felavhjälpande service.
Vi söker dig som har:
  • El-/telegymnasium, tekniskt industrigymnasium eller motsvarande utbildning/erfarenhet.
  • Flerårig erfarenhet av kabelinstallationer och installation av larm- och säkerhetsprodukter, inklusive trådbundna inbrottslarmsanläggningar.
  • B-körkort
Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av passersystem, kamera-övervakning och brandlarm.

För denna tjänst behöver du ha en god social förmåga och är duktig på att bemöta kunder. Som person är du driven och mån om att alltid utföra ditt arbete med kundens bästa i fokus. Att ta eget ansvar är självklart för dig, liksom förmågan att arbeta självständigt. Du är flexibel lösningsorienterad. Eftersom arbetet handlar om säkerhet är det också viktigt att du är ostraffad.

Bravida som arbetsgivare
Bravida är en stor arbetsgivare - störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom fina förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

Hur söker jag jobbet?
Sista ansökningsdatum: 2022-05-15

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka gärna in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 28 maj 2022 (2 dagar kvar)