Junior projektcontroller till el-avdelningen i Falun

Junior projektcontroller till el-avdelningen i Falun

Vill du jobba hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Bli en del av vårt gäng! Nu söker vi en serviceinriktad och driven junior projektcontroller till vår el-avdelning i Falun. Om du vill ha ett varierande arbete inom både ekonomi och projekt på en arbetsplats där din funktion och utveckling är viktig - då har du hittat rätt!

Om tjänsten

Som projektcontroller hos oss på Bravida i Falun kommer du vara kontaktperson gentemot övriga projektpartners och du kommer jobba med att analysera det ekonomiska resultatet, göra prognoser och se till att projektledare och kund får den ekonomiska informationen som behövs för att driva projektet. Du kommer fungera som rådgivare och ha både intern och extern kundkontakt.

Du kommer besitta en viktig roll hos oss och få möjlighet att arbeta med ett brett spann av arbetsuppgifter.

I dina arbetsuppgifter ingår att bistå projektchefen, men även kunden med analyser och uppföljningar av projektets kostnader, lönsamhet och framdrift. I övrigt ingår andra normalt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomi och administration. Du kommer även upprätta prognoser, budget och månadsbokslut samt genomföra intern rapportering och uppföljning. Arbetet kräver mycket intern och extern kommunikation.

Då detta är en ny roll hos oss finns stora möjligheter att forma din egen roll och skapa en effektiv struktur, processer och arbetssätt som genererar en tydlig uppföljning i nuvarande projekt. Du ges möjlighet att påverka hur det framtida arbetet ska bedrivas på bästa framgångsrika sätt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Ansvara för projektorganisationens ekonomi
  • Sätta upp processer för ekonomiflödet från start till mål
  • Ansvara för samordning för de som arbetar med projektet
  • Ekonomiskt affärstöd
  • Säkerställa och analysera prognoser
  • Följa upp och analysera ekonomiskt utfall mot uppsatta mål i projektet
  • Säkerställa och analysera projektprognoser och slutkostnadsprognosen
  • Samverka med övriga inom Bravida på övergripande nivå
  • Vara kunskapsstöd inom projektekonomi för projektchef och projektledare
Tjänsten är placerad i Falun och du kommer sitta i trevliga lokaler tillsammans med flera kollegor. Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyexaminerad högskoleekonom alternativt dokumenterad och relevant arbetslivserfarenhet. Du är serviceinriktad och det faller dig naturligt att bemöta andra på ett trevligt och professionellt sätt. Du har god data- och systemvana och är en van användare av Officepaketet med tyngdpunkt på Excel. Har du erfarenhet av branschen är det meriterande liksom erfarenhet inom systemet Agresso. Dock är god datavana, en positiv inställning och viljan att lära överordnat, då internutbildningar i våra system är en självklar del i introduktionen. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper. På Bravida jobbar vi som ett team där allas olika arbetsuppgifter skapar helheten. Stämningen i arbetsgruppen är öppen och vänlig. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!

Vad kan vi erbjuda dig?

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje. När du växer, växer vi!
Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 23 okt 2022 (18 dagar kvar)