Elektriker till fastighetsautomation i Falun

Elektriker till fastighetsautomation i Falun

Vill du arbeta på en arbetsplats som främjar utveckling och där du som medarbetare får möjlighet att själv påverka ditt arbete? Nu söker vi en elektriker inom fastighetsautomation till vår avdelning i Falun som vill utvecklas tillsammans med oss. Intresserad? Sök jobbet redan idag!

Om jobbet

Som elektriker på Bravida arbetar du i många olika typer av uppdrag. I jobbet kommer du att utföra installation och service åt våra fantastiska kunder. Ett roligt och varierande jobb, där dina arbetsuppgifter bland annat kommer att bestå av:
  • Service- och entreprenadarbeten
  • Felsökningsarbeten och utredningar
  • Framtagande av åtgärdsförslag och genomförande
  • Daglig kontakt med våra kunder
Du kommer att vara ansvarig för att våra uppdrag utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med kunder, därför ser vi att du tycker att det är roligt att arbeta med el och att ge våra kunder högsta möjliga service.

Vi söker dig som
  • Har en elektrikerutbildning
  • Har ECY-Certifikat
  • Du har tidigare erfarenhet från yrket som elektriker
  • Har B-körkort
Som person är du driven och du kommer gärna med egna initiativ till förbättring. Du är intresserad av yrket som elektriker och strävar efter vara uppdaterad och utvecklas inom din profession. Samarbete ser du som en självklarhet och framförallt så är du en lagspelare.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

Hur söker jag jobbet?

Sista ansökningsdatum: 16 juli

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 16 juli 2022 (11 dagar kvar)