Bravida EL i Falun söker en driven serviceelektriker

Bravida EL i Falun söker en driven serviceelektriker

Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en duktig serviceelektriker till vår avdelning i Falun som vill växa tillsammans med oss.

Om jobbet

Som elektriker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra serviceuppdrag åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Att självständigt eller i lag planera, samordna och utföra serviceuppdrag åt våra kunder.
  • Utföra service i form av felsökning, reparation och nyinstallation hos kund.
  • Ta fram åtgärdsförslag efter genomförd utredning eller felsökning hos kund.
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad och ECY-certifierad elektriker med minst 3-års erfarenhet inom elservice. B-körkort är ett krav.

Du är trygg i din yrkesroll och trivs både med att arbeta själv och i ett team. Vi ser även att du är social, positiv och gillar utmaningar och ansvar. Du har kundens bästa i fokus och håller en hög servicenivå genom att hålla vad du lovar och leverera en hög kvalitet i ditt arbete.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

Hur söker jag jobbet?

Sista ansökningsdatum: 20 juli

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 20 juli 2022 (25 dagar kvar)