Boda såg söker enhetsansvarig till torkar och panna

Boda såg söker enhetsansvarig till torkar och panna

Om företaget

Boda Såg i Dalarna AB är placerat 22 km norr om i Falun, strax söder om Svärdsjö. Sågverket har 15 erfarna medarbetare. Boda Sågen ingår i Törnholding AB som finns i Köping. Sågverket producerar 45 000 m3 sågad vara i huvudsak furu, den färdiga varan är specialanpassad för bygg- och möbel- industrin. Kunderna fins i huvudsak inom Norden, och en stor del i övriga Europa.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en driven och engagerad enhetsansvarig som har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Du kommer ha fullt ansvar för drift, underhåll och produktion på enheten torkar och panna. Med ansvaret tillkommer obekväma arbetstider då man har jouransvar nattetid.

Din profil

Behörighet för C-truck är ett krav för tjänsten, övriga behörigheter är meriterande. Du är van att arbeta i ett högt tempo, kvalitetsmedveten och van att självständigt lösa problem. Det är även meriterande om du har träteknisk utbildning och erfarenhet inom industriarbete. Som person tror vi att du är en noggrann person som har förmågan att se helheten och kunna prioritera om arbetet efter behov.

Ansökan

För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Jasmin på jasmin@clwork.se. Vi arbetar med processen löpande, ansök därför redan idag!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se