Truckförare till Boda Såg

Truckförare till Boda Såg

Om företaget

Vi är ett sågverk som ligger i Boda, Svärdsjö. Företaget ingår i Törnholdingkoncernen, har 15 anställda och producerar ca 45 000 m³ sågade trävaror per år. Sortimentet är nischat mot furu av hög kvalitet - företrädesvis i 4,2 meters längder. Företaget är spårbarhetscertifierat enligt PEFC och FSC (FSC-C106621) och kan erbjuda certifierade produkter.

Dina arbetsuppgifter

Som truckförare är du en del av den dagliga driften där du fraktar material med truck till tork och lastar samt lossar från lastbilar. Du arbetar på utlastningen vilket innebär att arbetet är utomhus. Arbetet är förlagt under dagtid, måndag till fredag.

Din profil

Behörighet för C-truck samt gedigen erfaren av C-truck är ett krav för tjänsten, övriga behörigheter är meriterande. Du är van att arbeta i ett högt tempo, kvalitetsmedveten och van att självständigt lösa problem. Vi ser gärna att du har träteknisk utbildning och industriell erfarenhet, gärna från sågverk eller massabruk. Som person tror vi att du är en noggrann person som har förmågan att se helheten och kunna prioritera om arbetet efter behov.

För rätt person finns möjlighet till en fast anställning. Tjänsten är med start omgående, så ansök därför redan idag!

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Boda Såg i Svärdsjö. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se. För vidare frågor är du varmt välkommen att kontakta Jasmin Muminovic via mail, jasmin@clwork.se eller Julia Wiklund via mail, julia.wiklund@clwork.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se