Bilförsäljare till Björkmans Bil i Falun

Bilförsäljare till Björkmans Bil i Falun

Björkmans Bil i Falun växer och vi söker nu ytterligare en säljare som vill jobba med Kia – Sveriges tredje största Bilmärke. Vi söker dig som brinner för försäljning, är resultatorienterad och tycker om att skapa relationer med nya och befintliga kunder.

Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär försäljning av nya personbilar från Kia:s breda modellprogram, samt begagnade bilar av alla märken. Ditt huvudansvar blir att bearbeta både befintliga och potentiella privat- /företagskunder. Du kommer att ansvara för att genomföra kundens köpresa med högsta kvalitet och du drivs av att överträffa kundens förväntningar, så att de blir mycket nöjda över vårt sätt att lösa deras behov.

Arbetet kommer bland annat att innefatta att demonstrera bilar, offerera, skapa order samt leverera bilen till kund med mål att nå högsta kundnöjdhet. Du hanterar också provkörningar samt svarar på frågor om våra olika produkter och tillval, både i hallen samt via telefon och mail. Du kommer även att arbeta med att annonsera bilar på nätet, se till att rätt information finns i bilhallen och genomföra gemensamma säljaktiviteter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som bilförsäljare som har ett gott sinne för siffror och affärer. Du älskar att nå avslut med våra kunder och har du dessutom erfarenhet av företagsförsäljning är det mycket meriterande. Vidare har du en treårig gymnasial utbildning, goda datakunskaper, B-körkort samt kan tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Som person är du en tävlingsmänniska med sälj- och resultatinriktning. Du har lätt för att kommunicera och bygga relationer, oavsett vilken kund som kommer in i hallen. Du har god administrativ och strukturell förmåga och tvekar inte för att rycka in där det behövs. Då du kommer ingå i ett engagerat Kia-team som tillsammans arbetar för att nå våra försäljningsmål ser vi att du är en lagspelare. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. För att lyckas i rollen som säljare krävs vidare att du har förmåga att skapa förtroende och med entusiasm leverera högsta service till dina kunder.

Vi kan erbjuda dig
Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.
  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
    I tjänsten ingår viss helgtjänstgöring enligt schema.
  • Arbete med ett av branschens snabbast växande varumärken.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Bra personalförmåner
  • Ett lönesystem där du kan påverka din egen lön
Ansökan:
Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till peter.storsnes@bjorkmansbil.se

Märk mailet med "Bilförsäljare – Falun"

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://kia.bjorkmansbil.se/
Sista ansökningsdag 19 feb (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Björkmans Bil grundades 1965 och är auktoriserad återförsäljare av Kia - Sveriges tredje största bilmärke. Verksamheten bedrivs i moderna fullserviceanläggningar i Avesta, Borlänge, Erikslund Västerås, Falun, Ludvika samt huvudkontoret på Tunbytorp i Västerås. Totalt är vi 130 anställda som omsätter ca 500 miljoner kronor per år.

Vi omger oss gärna med kunniga och drivande medarbetare och vi söker ständigt efter dig som brinner för relationer och vill utvecklas i bilbranchen!