Erfaren Skadetekniker/Bilplåtslagare

Erfaren Skadetekniker/Bilplåtslagare

Vi utökar vår verksamhet på vår Skadeverkstad.

Har du talang för form och färg? Är du intresserad av bilar och teknik? Då är du den vi söker till vårt team på Skadeverkstan.

Vi erbjuder dig att få arbeta i ett stort företag med möjligheter att utvecklas i ditt arbete. Vi anser att våra medarbetare är det viktigaste vi har och arbetar för att du ska trivas och utvecklas hos oss genom löpande utbildningar, etablerade rutiner och processer samt arbeta med duktiga kollegor.

Vi är ett team bestående av skadetekniker, servicerådgivare och garantihandläggare som nu vill fortsätta utvecklas med dig.

Beskrivning av tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att återställa bilar till befintligt skick efter en skada samt att tillgodose kundens behov.

Vem är du?

Du är en driven person som tycker om att arbeta efter mål med en vilja om att utvecklas och lära sig nya saker. Du är noggrann och systematisk och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att samarbeta och vara en del i ett team.

Du ser vikten av att samarbeta men jobbar även bra självständigt. Du är engagerad i de uppgifter du ska lösa och har lätt för att ta till dig information.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då din roll innebär att ha sociala kontakter både internt och externt.

Kvalifikationer

Du som söker har skadeteknisk utbildning eller likvärdig erfarenhet.

B körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift.

Då all reparationslitteratur är via datorn ser vi att du är van att arbeta på det sättet.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken och goda möjligheter att utbilda sig då våra varumärken kräver löpande utbildning.

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Honda, KIA. Bilmetro omsätter runt 4 miljarder SEK per år och har ca 600 anställda.

Intresserad?
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.
Bilmetro förbehåller sig rätten att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 023-79 25 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Falun
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och KIA. Bilmetro omsätter omkring 4,1 miljarder per år och har cirka 600 medarbetare varav 200 arbetar inom lastbilar.