Tekniker

Tekniker

Just nu söker Bilia Toyota efter mekaniker/tekniker till serviceverkstaden på anläggningen i Falun. Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet och ger det lilla extra, samtidigt som du vill jobba med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som mekaniker/tekniker utför du service- och bilreparationer inom angiven reparationstid och med fackmannamässig bedömning. Du arbetar mycket självständigt, men samverkar också med dina kollegor på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda mål och nå en hög kundtillfredsställelse. En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Kompetenskrav
Vi tror att du har några års erfarenhet som bilmekaniker och vi ser att du troligtvis idag arbetar inom detta yrke. Vidare vill vi att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör ha god datorvana och förmåga att uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du har ett biltekniskt intresse och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. För denna tjänst ser vi gärna att du är effektiv, samarbetsvillig och har en god prioriteringsförmåga.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningarna är tillsvidare på heltid med placeringsort på Bilia Toyota i Falun. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef. Då urvalsarbetet sker fortlöpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Brunnsberg
Telefon 010-497 41 66
Område Falun
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.