Kundmottagare

Kundmottagare

Brinner du för att möta kunder och ge bästa tänkbara service? Då är det kanske dig vi söker! Just nu söker vi en Kundmottagare till Bilia Toyota i Falun. Bilias vision är att vara branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som kundmottagare arbetar du i frontdesk vilket innebär personlig kontakt med kunder, såväl vid disk som via telefon och e-post. Du tar emot våra kunder och rådgör med dem gällande service och reparation, samt bokar in deras beställningar på verkstaden. I arbetsuppgifterna ingår lagerarbete, plock av gods på skadeverkstad, mottagande och utlämnande av bilar, dagplanering för tekniker, att ta betalt efter utfört arbete samt försäljning av bildelar över disk och att hjälpa kunder med hyrbilar.

Kompetenskrav
Du är van att arbeta med kunden i fokus och vi ser gärna att du har arbetat i butik eller med något annat serviceyrke tidigare. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Kunskaper i affärssystemet Kobra liksom erfarenhet av arbete i bilbranschen är önskvärt. Har du fordonsteknisk bakgrund och söker en ny utmaning, ska du inte tveka att söka. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Din personlighet och din inställning är det vi lägger störst vikt vid. Vi vill att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Vidare är du flexibel och finner dig väl tillrätta med ett högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Att hålla en hög kvalité är viktigt för dig och du har ett strukturerat arbetssätt, är ordningsam och tilltalas av att arbeta för långsiktiga kundrelationer. Du är van att arbeta självständigt och tvekar aldrig att ge det där lilla extra. Självklart bidrar du till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är tillsvidare med sex månaders inledande provanställning på heltid hos Bilia Toyota i Falun. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef.Urvalsarbetet sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, därför är det bra att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johnny Johansson
Telefon 010-497 40 05
Område Falun
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med cirka 5 000 medarbetare på 136 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, BMW, MINI, Lexus och Toyota samt har drivmedels- och biltvättstationer. Inom koncernen finns även auktionssajten Bilia Outlet och två bildemonteringsverksamheter. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 95 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, MINI, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen ca 30 miljarder kronor.