Skaderådgivare

Skaderådgivare

Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet och ger det lilla extra, samtidigt som du vill jobba med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Nu söker vi en skaderådgivare till Bilia Toyota i Falun. Bilia erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som skaderådgivare är du en del av vår kundmottagning på skadeverkstaden, där du är ansiktet utåt mot våra kunder. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:
 • Ta emot våra kunder och ge dem råd gällande skadereparation och övriga ärenden.
 • Skadebesiktning.
 • Kalkylera skador.
 • Boka in våra kunder på verkstaden.
 • Planera arbete för tekniker och till extern lackering.
 • Ta emot och lämna ut bilar samt ta betalt efter utfört arbete.
 • Fakturering.
 • Kontering inkommande fakturor.
Kompetenskrav
För att lyckas i rollen som skaderådgivare har du skade- och bilteknisk baskunskap och vi ser gärna att du har arbetat med bilskador i någon form. Du har troligtvis en fordonsteknisk utbildning eller har på annat sätt erhållit motsvarande fordonsteknisk kunskap. Du har flera års erfarenhet från verkstad och har jobbat i någon administrativ eller kundbemötande roll. Körkort B och datorvana är ett krav. Det är meriterande om du har kunskap i Kobra, Cabas och CabPlan.

Personliga egenskaper
 • För att trivas på Bilia och i denna roll är det av stor betydelse att du har ett intresse för service.
 • Du tycker det är kul och spännande att ha många bollar i luften samtidigt.
 • Du har en nyfiken framtoning och triggas av att kunna hjälpa och underlätta.
 • Vidare har du förmåga att administrera och strukturera.
 • Bilia lägger stor vikt vid att att du förstår värdet av ett väl fungerande samarbete både internt och externt.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är tillsvidare och på heltid på Bilia Toyota i Falun. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef. Vi kommer att behandla ansökningarna löpande och vill därför gärna att du sänder in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Brunnsberg
Telefon 010-497 41 66
Område Falun
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 5 000 medarbetare på 134 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen cirka 30 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.