Underhållsplanerare till Arctic Paper Grycksbo

Underhållsplanerare till Arctic Paper Grycksbo

Dina arbetsuppgifter

I rollen som underhållsplanerare mek ansvarar du för att planera, bereda och utveckla det förebyggande underhållet för att säkra driften på pappersbruket. Arbetet innebär att ha tät kontakt med produktionen och i samråd med våra två samordnare planera underhållsåtgärder.

I praktiken innebär jobbet att se till att rätt reservdelar, antal resurser, tidsåtgång och dokumentation (instruktioner, ritningar, manualer) finns med på arbetsorder.
Vi vill, genom en blandning av traditionella, nya och innovativa metoder skapa förutsättningar för vårt bruk att fortsatt utvecklas för att klara nutidens krav på produktion och kvalitet.

Det ingår även ett ekonomiskt och kvalitativt ansvar inom ditt ansvarsområde. Strukturerat arbete är viktigt och allt vi gör dokumenteras i underhållssystemet Maximo.

Din profil

Som person söker vi dig som är initiativtagande, ansvarsfull och noggrann. Då du i arbetet kommer att ha många kontakter är din samarbets- och kommunikationsförmåga av stor betydelse, likväl som förmågan att skapa ett gott arbetsklimat.

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning inom mekanikområdet och har arbetat med mekaniskt underhåll i processindustrin. Tidigare erfarenhet av beredande, planerande, arbetsledande befattning är meriterande. Formella krav ställs på B-körkort samt god datavana. Vana att arbeta i underhållssystem är meriterande.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Vid frågor, kontakta gärna rekryteringskonsult Anna Andersson 0708-215 318 eller anna.andersson@clwork.se. Urval sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2022-05-29.
Mer info
Kontaktperson Anna Andersson
Telefon 070 821 53 18
Område Falun
Yrkesroll Administration, Industri & Anläggning, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arctic Paper Grycksbo är ett av tre pappersbruk som ingår i ARCTIC PAPER S.A och har ca 320 anställda. I Grycksbo produceras bestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. De övriga bruken är placerade i Munkedal, Sverige och i Kostrzyn, Polen.

Koncernen som helhet producerar både bestruket och obestruket träfritt papper. Produktportföljen inkluderar välkända varumärken som Amber, Arctic, G-Print och Munken. Produktionskapaciteten för de tre bruken är cirka 700 000 ton papper per år. Huvuddelen säljs genom 14 av bolagets egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A. är noterat på börsen i Warszawa sedan oktober 2009 och december 2012 på NASDAQ i Stockholm.