Svensk Adressändring i Falun söker nya teammedlemmar!

Svensk Adressändring i Falun söker nya teammedlemmar!

Är du osäker på om du föredrar att hjälpa kunden med deras frågor via inkommande telefonsamtal eller istället använder och utvecklar dina säljkunskaper via utgående samtal? I den här tjänsten behöver du inte välja utan får arbeta med en spännande kombination av båda!

Som kundtjänstmedarbetare hos Svensk Adressändring arbetar du med att på ett professionellt sätt besvara kundens frågor om fakturor, adressändringar med mera. Tjänsten innefattar även försäljning via utgående samtal och erbjuder kunderna tjänster som exempelvis eftersändning av post.

På Ageris är möjligheten till utveckling mycket viktig. Eftersom vi arbetar med flera uppdragsgivare som exempelvis Office Depot och Coop kan vi då erbjuda en utvecklande och händelserik arbetsmiljö. Vi värderar även laganda och öppenhet, så du får arbeta nära ett glatt gäng kollegor samtidigt som att du som individ får känna dig delaktig i verksamhetens utveckling.

Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt
  • Tycker om att arbeta mot uppsatta mål
  • Är ansvarstagande, positiv och engagerad
  • Uttrycker dig väl i svenska och engelska i så väl tal som skrift
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Tjänsten är en visstidsanställning som sträcker sig till 31/8 med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten omfattar 85-100% och vi söker dig som kan börja omgående. Arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan kl. 8-19. Ageris sitter i fräscha lokaler i ca 3 km utanför centrala Falun. Vi följer Unionens Callcenter avtal och tillämpar individuell lönesättning. Vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och massagebidrag.

Tycker du precis som vi att kundservice är bland det roligaste som finns? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Vi genomför intervjuer och urval löpande.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Organisation & ledning, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 apr (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ageris är en outsourcer med center i Solna, Falun och Strömsund med ca 250 anställda. Ageris levererar kundservice, proaktiv kundvård och försäljning med hög kvalitet till uppdragsgivare inom olika branscher.