Coop söker nya teammedlemmar inom kundservice!

Coop söker nya teammedlemmar inom kundservice!

Ageris söker dig som vill utvecklas i en spännande roll där service står i fokus! Vi söker utåtriktade och engagerade kundservicemedarbetare till våra uppdrag Coop kundkontakt och Coop Medlemsservice.

På Coop Kundkontakt hanteras frågor om Coops produkter och varor samt reklamationsärenden. Tjänsten omfattar att självständigt söka information om olika matvaror samt receptinspiration för att hjälpa kunderna med sina frågor. Matintresse och grundläggande kunskaper om mat är ett krav.

På Coop Medlemsservice hjälper du kunder med att besvara deras frågor kring deras medlemskap och även i detta uppdrag ingår det administration.

För att trivas i kundserviceyrket ser vi att du har ett lösningsinriktat förhållningssätt samt är bekväm med att använda telefonen som främsta redskap.
  • har tidigare erfarenhet av kundkontakt/försäljning
  • är serviceminded och tycker om merförsäljning
  • har god datorvana
  • tycker det är roligt att arbeta mot uppsatta mål
  • är utåtriktad, ansvarsfull och lyhörd
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Tjänsten omfattar heltid och vi tillämpar en visstidsanställning som sträcker sig till 31/8 Arbetstiderna är förlagda mellan kl. 8-18 under vardagar och vi söker dig som kan börja 29/4 på Kundkontakt samt 20/5 på Medlemsservice.

Ageris sitter i fräscha lokaler ca 3 km utanför centrala Falun och vi erbjuder friskvårdsbidrag, massagebidrag, motivationssystem samt teamaktiviteter. Vi tillämpar individuell lönesättning och följer Callcenteravtalets löneavtal.

Låter detta intressant? Tveka då inte att söka tjänsten. Vi gör löpande urval och intervjuer.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ageris är en outsourcer med center i Solna, Falun och Strömsund med ca 250 anställda. Ageris levererar kundservice, proaktiv kundvård och försäljning med hög kvalitet till uppdragsgivare inom olika branscher.