Studenter till Adecco

Studenter till Adecco

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning? Är du på jakt efter extrajobb? Adecco i Falun söker nu flexibla studenter till vår studentpool. Anmäl ditt intresse redan idag!

Om tjänsten
Som studentkonsult hos Adecco har du möjlighet att få arbeta hos en eller flera av våra kunder inom flera olika branscher. Du kan t.ex. erbjudas arbete inom industri, lager eller administration. Du blir en viktig pusselbit för vår kund vid arbetstoppar eller korttidsfrånvaro.

Om dig
Vi söker dig som är studerande och gärna har något/några år kvar av dina studier eller dig som har ett deltidsjobb och vill jobba extra. Erfarenhet från arbete inom industri, lager eller administration är meriterande. Det är också meriterande med truckkort. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil, men det är inget krav. Som person är du serviceorienterad, social och positiv. Vidare ser vi att du är flexibel och kan hoppa in på en arbetsplats med kort varsel. Du trivs med att arbeta i högt tempo och ser möjligheter i de uppdrag du blir erbjuden.

Viktigt för tjänsten är:
  • Flexibilitet
  • Social kompetens
  • Servicekänsla
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Vänligen bifoga CV och personligt brev och anmäl ditt intresse genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve, ulrika.struve@adecco.se, 023- 70 55 96

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Student, Adecco, Falun, Borlänge, Extrajobb, Extraarbete, industri, lager,
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Falun
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 juli (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.