Studerande mötesbokare till NetofDev

Studerande mötesbokare till NetofDev

Är du studerande och söker ett flexibelt extrajobb till hösten? Har du ett sälj- eller IT-intresse och vill omges av lika ambitiösa människor som du själv? Då ska du göra NetOfDev sällskap i deras växtvärk som startup, där din roll som mötesbokare blir att bidra med nya och spännande kundrelationer. Häng med och skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en mötesbokare till NetOfDev. Företaget är ett startupbolag som tagits fram av Wiberg Development AB och nu söker de en ny medarbetare till säljavdelningen att vara med på deras resa. NetOfDev vill bidra med ett nytt sätt att jobba med systemutveckling och företagsidén består av att flera systemutvecklare i deras nätverk arbetar parallellt och hjälper kunder på uppdrag, under överinseende av NetOfDevs egen systemarkitekt.

Ett viktigt steg på företagets väg framåt handlar om att stärka kundrelationer och bygga nya kontakter och det är här din roll kommer in! Som mötesbokare välkomnas du till teamet som finns i Falun, bestående av säljansvarig och tekniskt ansvarig.

Tjänsten är på deltid och du arbetar på distans, vilken innebär att du kan arbeta hemifrån eller valfri plats där du kan prata ostört. Du förväntas arbeta två dagar i veckan jämte dina studier och du arbetar tre timmars pass som är förlagda under kontorstid. Här ges du frihet att anpassa din arbetstid utefter dina kunders behov och när de har möjlighet att ta ditt samtal, men även att anpassa arbetstiden efter ditt studieschema.

Detta är ett konsultuppdrag på deltid. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos NetOfDev. För rätt person finns möjligheter att ta ett större ansvar och få chans att växa i bolaget på sikt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som mötesbokare kliver du in i en alldeles ny roll på NetOfDev, där det finns möjligheter att påverka hur du lägger upp ditt eget arbete. Som utbildning och introduktion till arbetet får du stöttning av säljansvarig under ca två veckor, för att få förståelse för verksamheten och konceptet. Dina arbetsuppgifter kommer sedan att bestå av egen prospektering och mötesbokning. Ditt uppdrag blir att boka in företag till möten där säljansvarig sedan tar vid. Företaget satsar på kvalitet och relationsskapande gentemot kunden, därför ska du drivas av att kvalitativt boka in möten med företag där det finns ett intresse av NetOfDevs tjänster.

NetOfDev är öppna för om du har egna tankar kring hur du vill lägga upp ditt arbete och som mötesbokare ges du stort ansvar. NetOfDev ser långsiktigt på denna roll och vid bra samarbete finns möjligheter att efter examen fortsätta växa inom företaget.

Vi söker dig som
  • Är studerande på eftergymnasial nivå (förslagsvis högskola, universitet eller yrkesutbildning)
  • Talar och skriver svenska obehindrat då det krävs i kontakt med kollegor och kunder
  • Har goda kunskaper i Officepaketet
Det är ett stort plus om du har ett intresse för systemutveckling och det är även meriterande om du studerar en utbildning inriktad mot IT och systemutveckling. Vi ser också positivt på om du studerar en utbildning inriktad mot sälj, inom exempelvis B2B, eller har erfarenhet av arbete inom försäljning eller annan säljinriktad service.

Som person är du trygg och relationsskapande i kontakten med kund, samt lyhörd för personen i andra änden av telefonen. I rollen som mötesbokare ställs höga krav på din förmåga att vara självgående, då du inte alltid har dina kollegor på plats. Därför krävs driv och ett stort mått av eget ansvar och struktur. Du är också initiativtagande som person och kan identifiera olika förbättringsområden och vågar komma med förslag.

Övrig information
  • Start: Augusti
  • Omfattning: Två pass per vecka under terminer
  • Lön: Timlön
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NetOfDevs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NetOfDev beskriver sig själva såhär: Vi är en startup med stora globala ambitioner. Vi på NetOfDev testar ett nytt arbetsupplägg där flera systemutvecklare jobbar parallellt under överinseende av en systemarkitekt. Vår systemarkitekt bryter ner lösningar i mindre uppdrag och våra systemutvecklare tar sig an ett eller flera av dessa mikrouppdrag. Se till att du är en del av denna spännande resa!