Projektledare till Tenstar Simulation i Falun

Projektledare till Tenstar Simulation i Falun

Hos Tenstar Simulations kliver du in i en spännande värld där den senaste tekniken präglar din vardag. Här får du ta del av den senaste tekniken inom simulatorer som utvecklas i utbildningssyfte till intressanta företag. Till kontoret i Falun söker vi nu en projektledare som ska leda utvecklingsteamet framåt!

Information om uppdraget

Tenstar simulation har en uttalad vision att förändra världen. Detta gör dem varje dag genom att utveckla utbildningssimulatorer, som sedan används av såväl skolor som maskintillverkare. Simulatorerna fyller många viktiga samhällsfunktioner, bland annat skapar de en säker övningsmiljö för blivande maskinförare. Men inte minst, så minskar de utsläppen och bidrar till en bättre och mer hållbar miljö.

Företaget finns i Falun och Tanumshede och består idag av ca 25 anställda. Då företaget växer kraftigt, medför detta ett behov av en projektledare placerad i Falun. Då tjänsten är en direktrekrytering innebär detta att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tenstar Simulation.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att coacha, utveckla och stötta teamet för att leverera bästa möjliga lösning inom givna tidsramar. Du säkerställer att utvecklingsteamet håller rätt fokus, du driver planerings- och uppföljningsmöten, skapar tidsplaner och säkerhetsställer tillsammans med teamet att backlogen är prioriterad och välformulerad inför sprintar. I din roll sätter du grunden för den agila strukturen i projektet, du arbetar nära kravställaren samt kommunicerar både internt i teamet samt externt med kunder och andra intressenter.

Du kommer till exempel att:
 • Leda, coacha och utveckla teamet
 • Arbeta med planering och uppföljningar av tidsramar
 • Arbeta agilt och agera SCRUM-master
Tjänsten passar dig som är nyfiken på den senaste tekniken och som drivs av ett stort tekniskt intresse. Då rollen är ny för gruppen kommer du ha ett stort inflytande och utrymme för att komma med idéer och lösningar för att driva arbetet framåt. Vi ser gärna att du som person är redo att satsa på en intern karriär där du på sikt har stor möjligheter till utveckling.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en utbildning inom IT från högskola eller universitet. Du har något års erfarenhet från projektledning inom IT sedan tidigare och har som ambition att utvecklas vidare med hjälp av din stora nyfikenhet. Du har arbetat agilt enligt SCRUM och ser fram emot att på sikt bli certifierad om du inte redan är det.

Vi ser även att du
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet utförs på båda språken
 • Det är meriterande om du har B-körkort då du ska kunna ta dig till Tanumshede emellanåt
Som person är du ansvarstagande då du har det övergripande ansvaret för projekten. Med din goda samarbetsförmåga leder och coachar du dina medarbetare för att nå företagets gemensamma mål. Du är även initiativtagande och kommer med nya idéer och är inte rädd för att testa nya vägar. För att i det stora hela lyckas i din roll är det till din fördel om du är uthållig och drivande i ditt arbetssätt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Fast månadslön
 • Placering: Falun
 • Kontaktuppgifter: Josefine Ulkner, 019 76 17 827
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tenstars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tenstar Simulation är dedikerade till att leverera simulatorbaserade utbildningsverktyg för anläggning, transport- naturbruksbranscherna. Deras produkter främjar en bättre miljö, en säkrare arbetsplats, större möjligheter för studenter att öva och mer kostnadseffektiv utbildning. Tenstar Simulation har som målsättning att bli den ledande leverantören av simulatorbaserade utbildningsverktyg. De vill bidra till en säkrare och effektivare träning som är kostnadseffektiv och miljövänlig. De tror att en utbildning skall vara rolig och spännande och är övertygade att deras simulatorer kan erbjuda sådana möjligheter.