Programmerare med förkärlek till spelutveckling och 3D-visualisering

Programmerare med förkärlek till spelutveckling och 3D-visualisering

Tillsammans med Tenstar Simultation letar vi efter dig som går igång på kombinationen av programmering och spelutveckling. Vi tror att du är en person som vill arbeta med morgonens häftigaste tekniker i en högteknologisk arbetsmiljö. Vi ser gärna att du känner dig hemmastadd med att programmera i C++ men samtidigt har ett intresse som sträcker sig mycket längre än så. Kanske har du sedan länge ett intresse av 3D-visualisering? Eller så är du en spelfantast med programmeringskunskaper, som drivs av att leverera coola och verklighetstrogna användarupplevelser? Oavsett din drivkraft och dina ambitioner ser vi fram emot din ansökan om du går igång på arbetsbeskrivningen här under.

Information om uppdraget

Academic Work söker en programmerare i C++ till Tenstar Simulation. Du som söker kan sitta antingen i Falun eller Tanumshede i Norra Bohuslän. Detta är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd direkt av Tenstar Simulation.

Tenstar simulation har en uttalad vision att förändra världen. Detta gör dem varje dag genom att utveckla utbildningssimulatorer, som sedan används av såväl skolor som maskintillverkare. Simulatorerna fyller många viktiga samhällsfunktioner, bland annat skapar dem en säker övningsmiljö för blivande maskinförare, jordbrukare eller lastbilschaufförer. Men inte minst, så minskar det utsläppen och bidrar till en bättre miljö.

Arbetsuppgifter

Hos Tenstar kommer du till en varierad tjänst där du får möjlighet att bidra inom de fält där du har just dina specialintressen. Rollens tyngd ligger i C++ programmering, men du kommer ha möjlighet att bidra inom produktens alla områden, ifrån visualisering av 3D-miljöer ner till programmering av inbyggda system. Detta är helt enkelt en högst varierande roll med stort fokus på det kreativa hantverket där slutprodukten är simulatorer som erbjuder med högst realistiska träningsmiljöer.

Som du kan se på Tenstars hemsida är det ett företag som drivs av stor framåtanda. De arbetar agilt och testdrivet och vill alltid ligga i branschens yttersta framkant. Detta gör dem genom att använda modern elektronik och hårdvara (så som VR-teknik) kombinerat med ett stort fokus på förbättring och framåtlut.

Du kommer exempelvis att:
  • Utveckla de inbyggda systemen i simulatorn. Exempel på det kan vara att programmera sensorer och motorer som i sin tur ger användaren en full-motion-upplevelse genom vibration, motstånd och ljud.
  • Arbeta med profilering och debugging av din egen kod.
  • Utveckla spelets 3D.miljöer med hjälp av ramverk och språk som DirectX/Open GL, LUA och Python
  • Utveckla simulatorns och träningsmiljöernas nivåutformning.
Vi söker dig som
  • Är utbildad dataingenjör, antingen högskole- eller civilingenjör. Vi ser även att motsvarande erfarenhet inom C++ programmering är av intresse. Vi söker kandidater med varierad erfarenhetsbakgrund, till fördel minst något år.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikationen sker på båda språken
  • Har ett intresse av- och en nyfikenhet inför exempelvis spelutveckling, 3D-visualisering eller arbete med inbyggda system.
Som person är du prestigelös. Du är ödmjuk inför det arbete du utför och är inte rädd för att ta hjälp av dina kollegor eller bolla en utmaning du ställs inför. Du tycker om att arbeta resultatinriktat med stort fokus på att göra skillnad och skapa förändring hos slutkunden. I det team du kommer till finns en härlig nivå av nörderi och självklart vill vi att även du skall brinna för teknik och programmering. Du kommer till en arbetsplats där kreativitet och egna initiativ står högt på agendan och av den anledningen är det viktigt att du är en person som vill vara med och bidra, såväl till god stämning som goda resultat.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Falun eller Tanumshede, efter önskemål.

Kontaktuppgifter: Josefine Ulkner 019-7617827

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tenstars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TENSTAR SIMULATION AB är dedikerade till att leverera simulatorbaserade utbildningsverktyg för anläggning, transport- naturbruksbranscherna. Deras produkter främjar en bättre miljö, en säkrare arbetsplats, större möjligheter för studenter att öva och mer kostnadseffektiv utbildning. TENSTAR SIMULATION har som målsättning att bli den ledande leverantören av simulatorbaserade utbildningsverktyg. De vill bidra till en säkrare och effektivare träning som är kostnadseffektiv och miljövänlig. De tror att en utbildning skall vara rolig och spännande och är övertygade att deras simulatorer kan erbjuda sådana möjligheter.