Processingenjör till NKT i Falun

Processingenjör till NKT i Falun

Är du ingenjören som föredrar ett dynamiskt klimat där dina idéer och förslag värderas högt? Om du vill vara med och bidra inom denna bransch med högkvalitativa produkter är denna tjänst som processingenjör något för dig!

Information om uppdraget

NKT är en av de världsledande leverantörerna av kablar till energisektorn. NKT utvecklar, tillverkar och säljer högkvalitetskablar, tillbehör och lösningar för elnät, byggsektorn samt till järnvägs- och bilindustrin. Företaget erbjuder kreativa, högteknologiska och hållbara produkter, tjänster och lösningar till alla sina kunder.

NKT är en global leverantör som har sitt fokus inom Europa. Verksamheten i Falun utgörs idag av ca 260 medarbetare. Då gruppen för processingenjörer behöver förstärkning söker vi nu en processingenjör som kommer att bli direktanställd av NKT.

Arbetsuppgifter

Som processingenjör är ditt huvudansvar att se till att produktionen har bästa möjliga förutsättningar för att, ur ett process- och maskinperspektiv, producera kabel med högsta möjliga kvalitet och effektivitet för NKT:s kunder. Du har ett starkt säkerhetsfokus och brinner för att arbeta med förbättringar, stora som små.

Ansvarsområden
  • Uppföljning, analys och förbättringsarbeten med syfte att förbättra arbetsmiljö, produkt, kvalitet och process.
  • Underhålla information om produkter för att säkra kvalitet och lägsta möjliga produktionskostnader
  • I samarbete med designer och utvecklare bidra till utveckling av nya konkurrenskraftiga produkter genom kunskap om produktionsprocessen.
Vi söker dig som
  • Har en teknisk utbildning från universitet eller högskola. Vi ser gärna att du har en maskiningenjörsexamen med fokus mot processer eller liknande.
  • Har erfarenhet av tillverkande industri antingen från examensarbete eller arbetslivserfarenhet
  • Har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska
  • Det är meriterande om du har B-körkort och systemkunskap i SAP
Som person har du ett stort tekniskt intresse och föredrar att arbeta problemlösande. Du är initiativtagande och kommer med idéer och förslag på förändrade arbetssätt och är inte rädd för att dyka ner och gå till roten med problem. Du är personen som ser till att arbetet drivs framåt och tar ansvar i att alla berörda medarbetare får rätt information. Då du arbetar tätt tillsammans med operatörer och interna kontaktytor ser vi att du har en god samarbetsförmåga.

Övrig information

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NKT:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NKT har sedan bolaget grundades 1891 varit en av kabelindustrins pionjärer och idag står vi fortfarande i framkant för att möta den ständigt ökande efterfrågan på energi i världen. Vi uppnår detta med hjälp av vår kompetens inom energiförsörjning, en kostnadseffektiv produktion på högsta tekniska nivå och ett starkt fokus på återuppbyggnad av vår miljö. Vi kombinerar globalt och lokalt tänkande baserat på partnerskap, och vi tror att vi genom samarbete kan forma framtiden och uppleva vår passion - to bring power to life!