Operativ chef till Invent

Operativ chef till Invent

Intresseras du av hur inneklimat kan påverka kunders klimatpåverkan och miljöfrågor? Är du beredd att axla en roll som operativ chef med ambitionen att leda verksamheten framåt? Då ska du ta denna unika chans till att få användning av din entreprenörsanda i en framåtsträvande bransch!

Information om uppdraget

Invent AB är ett specialistföretag för inneklimat med inriktning på fastighetsautomation. Företagets affärsidé är att förse fastigheter med kostnadseffektiva, väl fungerande, moderna och energioptimerade installationer för inomhusklimat.

Invent AB har kontor i Västerås, Ludvika, Stockholm, Gävle och Falun, där Falun står som huvudkontor. Totalt sett arbetar 21 anställda på företaget som är uppdelade på samtliga kontor. Ser man till verksamhetens kunder så återfinns de huvudsakligen i Dalarna och Västmanland.

För att kunna fortsätta hålla fokus på tillväxt i en blomstrande bransch söker vi nu en operativ chef. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och eventuella frågor hänvisas till Academic Work.

Arbetsuppgifter

I rollen som operativ chef kommer du att leda och driva det operativa arbetet. Arbetet innefattar hela affärsprocessen med kontakt med både nya och befintliga kunder. Arbetet fortlöper sedan under hela orderprocessen med fokus på att leda medarbetarna i de olika processtegen, allt från order till installation. Du kommer ha det övergripande operativa ansvaret och även personalansvar för medarbetare på samtliga kontor. Detta medför en flexibilitet i vardagen med utgångpunkt från huvudkontoret.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Arbeta efter de mål som är fastställda gällande kundnöjdhet, medarbetarindex, budget och ekonomi
  • Ansvara över personal inklusive rekrytering, medarbetarsamtal och lönesättning
I denna roll finns goda möjligheter att på sikt ta sig an ett större ansvar i form av en VD-position. Stort utrymme finns för dina mål och ambitioner då du kommer ha stort inflytande.

Vi söker dig som

Har en teknisk bakgrund och erfarenhet av en ledande position. Du kommer från bygg- eller teknikbranschen och har med fördel arbetat med fastighetsautomation. Du har arbetat med både operativa och strategiska beslut och har haft personalansvar sedan tidigare. Det är även meriterande om du har erfarenhet av just inomhusklimat.

Som person är du:
  • Resultatinriktad
  • Strategisk
  • Affärsmässig
  • Uthållig
  • Besitter god samarbetsförmåga
För att genomföra en utförlig bedömning av ovanstående kompetenser kommer tester att förekomma i ett slutskede av rekryteringsprocessen.

Övrig information
  • Placering: Falun. Övriga kontor i Västerås och Ludvika
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Josefine Ulkner.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Invent omsätter över 40 milj SEK på årsbasis som fördelar sig på ca 80% slutkunder och 20% entreprenörer. Kunder finns huvudsakligen i Dalarna och Västmanland vilka utgörs av slutkunder, duktiga fastighetsägare eller entreprenadföretag med höga krav. Invent har under de senaste åren satsat hårt på att utveckla molntjänster, övervakningssystem och generalagenturer och är nu beredda att expandera.