Junior utvecklare till Depona

Junior utvecklare till Depona

Depona är ett av nordens ledande företag specialiserade på arkivering och arkivtjänster. I rollen som utvecklare arbetar du i ett team som ständigt strävar efter att hitta nya, innovativa och kundanpassade lösningar för att förnya den svenska arkivmarknaden. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker två utvecklare till Depona i Falun. Här arbetar idag ett tjugotal medarbetare och du kommer att vara en del av en liten utvecklingsgrupp på 3-5 personer. Depona arbetar efter ledorden tryggt, säkert, effektivt, innovativt och rimligt - tillsammans med dina kollegor skapar du värde för deras kunder inom fysiska som digitala arkiveringslösningar.

Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader med möjlighet till förlängning.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande..

Arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du vara med och utveckla och modernisera Deponas plattform och arkiveringssystem Visual Archive. Du kommer arbeta tillsammans med seniora kollegor och till en början riktas ditt arbete mest mot frontendutveckling. Stort fokus kommer att ligga på kundernas användarvänlighet i systemet. Med tiden kommer du även kunna arbeta mer mot backend samt förvaltning av befintliga system.

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet.
 • Har en högskole- eller universitetsutbildning inom IT, alternativt ett stort intresse för programmering där du har drivit egna projekt på fritiden. Vi ser gärna att du har kunskaper inom Python, MySQL, HTML, C# och Javascript. Kunskaper inom Linux är meriterande.
 • Vi ser gärna att du har körkort, men det är inget krav.
 • För tjänsten kommer det att krävas en godkänd kreditkontroll samt utdrag ut belastningsregistret.
Som person är du:
 • Flexibel
 • Analytisk
 • Har god samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Falun
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Deponas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Depona är huvudbolag i en företagsgrupp inom informationsförvaltning och digitalisering. Deponas huvudverksamhet är att tillhandahålla kundanpassade arkiv- och digitaliseringstjänster med högsta möjliga kvalité, baserad på förvaltning av alla typer av dokumentation. Förvaltning av såväl digitala och fysisk information med tillämpning av innovativa lösningar för arkivering och åtkomst. Depona AB är moderbolag i en koncern som omfattar sex dotterbolag inom området informationsförvaltning och är utöver Sverige även verksamma i Norge, Danmark, Finland och Lettland.