Frontend-utvecklare till Tenstar Simulation i Falun

Frontend-utvecklare till Tenstar Simulation i Falun

Tillsammans med Tenstar Simultation letar vi efter dig som går igång på morgonens häftigaste tekniker och vill arbeta i en högteknologisk arbetsmiljö. Vi söker dig som brinner för frontend-utveckling och som har ett intresse av 3D-visualisering. Vill du delta i produktutvecklingsteamet och leverera coola och verklighetstrogna användarupplevelser? Sök tjänsten idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Tenstar simulation har en uttalad vision att förändra världen. Detta gör dem varje dag genom att utveckla utbildningssimulatorer, som sedan används av såväl skolor som maskintillverkare. Simulatorerna fyller många viktiga samhällsfunktioner, bland annat skapar dem en säker övningsmiljö för blivande maskinförare, jordbrukare eller lastbilschaufförer. Men inte minst, så minskar det utsläppen och bidrar till en bättre miljö.

Academic Work söker nu en frontend-utvecklare till kontoret i Falun. Detta är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd direkt av Tenstar Simulation.

Arbetsuppgifter

Hos Tenstar erbjuds du en varierad tjänst där du får möjlighet att bidra inom de fält där du har just dina specialintressen. Du kommer att ingå i produktutvecklingsteamet där din nisch är frontend-utveckling. Detta kan innebära att omvandla grafisk layout till CSS/HTML eller att implementera webbaserade användargränssnitt. Du kommer även att arbeta nära backend och få utrymme för din kreativitet.

Som du kan se på TENSTAR SIMULATIONs hemsida är det ett företag som drivs av stor framåtanda. De arbetar agilt och testdrivet och vill alltid ligga i branschens yttersta framkant. Detta gör dem genom att använda modern elektronik och hårdvara (så som VR-teknik) kombinerat med ett stort fokus på förbättring och framåtlut.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom programmering eller helt enkelt är självlärd inom området. Vi ser att du har de grundläggande kunskaperna inom frontend-utveckling och intresset att lära dig mer!
  • Har goda kunskaper i HTML5, CSS, Javascript och WebAPI
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikationen sker på båda språken
  • Har ett intresse av- och en nyfikenhet inför exempelvis UX-design, spelutveckling eller 3D-visualisering
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare
Som person är du prestigelös. Du är ödmjuk inför det arbete du utför och är inte rädd för att ta hjälp av dina kollegor eller bolla en utmaning du ställs inför. Du tycker om att arbeta resultatinriktat med stort fokus på att göra skillnad och skapa förändring hos slutkunden. I det team du kommer till finns en härlig nivå av nörderi och självklart vill vi att även du skall brinna för teknik och programmering. Du kommer till en arbetsplats där kreativitet och egna initiativ står högt på agendan och av den anledningen är det viktigt att du är en person som vill vara med och bidra, såväl till god stämning som goda resultat.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Falun

Kontaktuppgifter: Josefine Ulkner 019-7617827

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TENSTAR SIMULATION AB är dedikerade till att leverera simulatorbaserade utbildningsverktyg för anläggning, transport- naturbruksbranscherna. Deras produkter främjar en bättre miljö, en säkrare arbetsplats, större möjligheter för studenter att öva och mer kostnadseffektiv utbildning. TENSTAR SIMULATION har som målsättning att bli den ledande leverantören av simulatorbaserade utbildningsverktyg. De vill bidra till en säkrare och effektivare träning som är kostnadseffektiv och miljövänlig. De tror att en utbildning skall vara rolig och spännande och är övertygade att deras simulatorer kan erbjuda sådana möjligheter.