Dryga ut studentkassan, sök jobb som butikssäljare!

Dryga ut studentkassan, sök jobb som butikssäljare!

Brinner du för förstklassig kundservice och försäljning? Vi har extrajobbet åt dig! På Elektroskandia får du möjligheten att utvecklas inom relationsskapande och vara en rådgivande part till kunder! Läs mer och ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Elektroskandias räkning en Butikssäljare till deras butik i Falun och Borlänge. Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist och har varit etablerade på marknaden i över hundra år. De erbjuder framförallt elmaterial och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet men tillhandahåller även belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Elektroskandia.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som butiksmedarbetare kommer du att arbeta i butiken där du bland annat kommer ta emot inkommande leveranser av varor, uppackning och påfyllning i butiken, samt ta emot ordrar och söka fram information i företagets kassasystem. En stor del är kontinuerlig kontakt med befintliga och nya kunder för att informera om företagets tjänster och erbjudanden. Elektroskandia har ett stort fokus på långsiktiga kundrelationer då majoriteten av butikens kunder är frekvent återkommande. Som butikssäljare är du en viktig länk i säljkedjan där du arbetar med att ge teknisk rådgivning till kunder och blir Elektroskandias ansikte utåt.

Tjänsten passar dig som vill ha ett deltidsjobb och som gillar att bygga relationer med återkommande kunder. Du brinner för att ge den bästa servicen och dessutom tänker du långsiktigt i ditt arbete.

Vi söker dig som
  • Är studerande vid universitet eller högskola och/eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
  • Behärskar svenska i tal och skrift då näst intill all kundkommunikation med kund sker på svenska.
  • Trivs i en säljande serviceroll och har ett tekniskt intresse
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom el-branschen. Samtliga kunder är själv verksamma inom elbranschen och besitter därför stora kunskaper om varusortimentet vilket gör det meriterande om du har tidigare kunskaper inom butiksservice och ett intresse för elektronik.

Som person är du:
  • Flexibel
  • Serviceinriktad
  • samarbetsvillig
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid ca. 12 tim/vecka
  • Placering: Falun och Borlänge
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elektroskandias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se