CAD-ritare/processingenjör på deltid till GEP Group

CAD-ritare/processingenjör på deltid till GEP Group

Nu söker vi dig som studerar inom VVS eller maskinteknik till ett spännande deltidsuppdrag. Här får du möjlighet att vässa dina kunskaper i AutoCAD, skaffa dig meriterande erfarenhet inför framtiden och kanske till och med säkra första heltidsjobbet efter examen!

Information om uppdraget

På GEP Group arbetar idag tre seniora kollegor med gedigen kompetens och erfarenhet vilket ger dig som student en bra möjlighet att komma in i rollen och branschen. I tjänsten kommer du arbeta cirka 50% och schemat läggs löpande i samråd med kunden för att matcha ditt skolschema under terminerna. Du kommer även få möjligheten att arbeta i sommar, med paus under industrisemestern vecka 28-31.

Arbetet kommer mestadels att vara på distans, vilket innebär att vi är flexibla med din utgångsort. Då arbetet ibland innefattar resor ut till kund ser vi dock gärna att du bor i närheten av exempelvis Borlänge, Falun, Gävle eller Stockholm. GEP Group har kontor i Stockholm så där finns alternativet att sitta på plats.

Förhoppningen är att du kommer kunna erbjudas en anställning hos GEP Group på sikt, under förutsättning att båda parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du att arbeta tillsammans med en kollega som behöver avlastning med enklare uppgifter och ritningar i CAD. Ni kommer främst att arbeta i projekt med Sandvik som slutkund. Till en början kommer du att sitta med lite enklare uppgifter för att sedan bygga på med fler och mer komplexa moment i takt med att du kommer in i rollen.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Göra enklare beräkningar och skapa flödesscheman och detaljritningar för processer och layouter i AutoCAD.
 • Sammanställa tekniska kravspecifikationer för media (fluider).
 • Fylla i komponentlistor för inköp av material.
Vi söker dig som
 • Studerar inom VVS eller maskinteknik på högskola- eller universitet (minst 50% studiefart) och har ca 1 år kvar av studierna. Vi ser helst att du tar examen sommaren 2022.
 • Har goda kunskaper i AutoCAD samt en grundförståelse i Termodynamik.
 • Har goda kunskaper i officepaketet, främst Excel.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet. Det är meriterande om du har kunskaper i engelska och spanska.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ritningsframställning, men det viktigaste för tjänsten är dina kunskaper i AutoCAD.

Som person är du:
 • Strukturerad
 • Ansvarstagande
 • Problemlösande
Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Deltid 2-3 dagar i veckan.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GEP Groups önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GEP Group är ett engineeringföretag och ett kompetenscentrum för gas som täcker in användningsområden inom allt från cryokylning med flytande kväve till smältning av stål. Verksamheten är främst inriktad på gasleverantörer, energibolag, metallurgisk industri, livsmedelsföretag, läkemedelsindustri, kommuner och gasdistributörer för fordon. Tillsammans med sina partners kan de också dimensionera och bygga kompletta biogasanläggningar.