Underhållstekniker till Falun

Underhållstekniker till Falun

Dina arbetsuppgifter

Är du utbildad mekaniker och har ett intresse för fordon och teknik? Tycker du att det är viktigt att alltid sätta kunden i fokus? Vill du arbeta på ett stort och etablerat bolag? Då är det dig vi söker!

Just nu söker vi dig som är mekaniker och är intresserad av att arbeta som underhållstekniker av bussar hos vår kund i Falun. Du kommer ha möjlighet att vara delaktig i hela processen. Dina arbetsuppgifter kommer variera och innehålla allt från att göra trafiksäkerhetsmässiga bedömningar i samråd med arbetsledningen, göra tekniska bedömningar av deras system och åtgöra de fel som upptäcks. Du kommer även få möjlighet att arbeta med olika typer av bussar, så som elhybridbussar.

Detta är en rekryteringsprocess vilket innebär att du blir direktanställd hos vår kund. Det är en heltidsanställning där det ingår skifttjänstgöring.

Din profil

Krav för tjänsten är att du har:
  • En fordonstekniks eller verkstadsteknisk utbildning
  • B-körkort
  • Datavana
Det anses meriterande om du har D-körkort. Det ses även meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom fordonsel eller klimatanläggningar eller yrkeserfarenhet av tungt fordonstekniskt arbete.
Som person ser vi att du är självgående då du kommer arbeta mycket självständigt. Vi ser även att du är strukturerad i ditt sätt att arbeta, att du kan vara flexibel och trivs att samarbeta. För att passa i rollen behöver du vara kommunikativ och driftig.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på mejl louise.jonsson@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Falun
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi ger information om företaget vid en eventuell intervju.