Budbilschaufför sökes för sommarjobb i Falköping!

Budbilschaufför sökes för sommarjobb i Falköping!

Gillar du kundkontakt och söker efter ett aktivt arbete? Är du nyfiken på vad rollen som budbilsförare har att erbjuda? Om så är fallet, då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en medarbetare till ett av Sveriges största företag inom logistik och distribution. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av utdelning av paket till företag, butiker och privatpersoner i Falköping. Bilen du kommer köra är en skåpbil som får köras med B-behörighet. Du utgår från terminalen i Falköping men är därefter ute på vägarna enligt planerad rutt under ditt arbetspass.

Uppdraget är på heltid måndag-fredag och arbetstiderna är under dagtid.

Vi söker dig som är tillgänglig under period juni till augusti, specifikt veckor 24-33. Tjänsten inleds med en betald upplärning där du kommer arbeta bredvid ordinarie personal, för att sedan övergå till ensamarbete.

För uppdraget kommer du att vara anställd hos StudentConsulting men uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med självständigt arbete men som även vill träffa kunder. Denna tjänsten innebär många härliga möten med människor!
Som person är du positiv och är inte rädd för att hugga i. Det är viktigt att du trivs med ett aktivt jobb och har god fysik för att klara jobbet på allra bästa sätt då du kommer göra flera tyngre lyft per arbetspass.

Tjänsten kräver också att du:
- Innehar B-körkort och har god körvana
- Har lätt för att avläsa och följa GPS
- Har möjlighet att arbeta hela sommarperioden (v24-33)

Låter tjänsten intressant? Sök den redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Budbilsförare, B-chaufför, Sommarjobb, Falköping, chaufför

Sökord: Budbilsförare, B-chaufför, Sommarjobb, Falköping, chaufför
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se