Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Är du utbildad CE - chaufför som söker nya utmaningar?

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Då gör du helt rätt i att fortsätta läsa. Till en familjeägd koncern med 900 anställda söker vi nu dig med CE-behörighet.

Information om uppdraget:

Med 900 anställda är vår samarbetspartner ständigt på väg. Dygnet runt, mil efter mil levererar dom kvalitet till sina kunder inom logistik och entreprenad. Och nu behöver dom bli fler.

På detta uppdrag kommer du att utgå från Falköping, där du lastar bilen för att sedan ge dig ut med gods till kunder runt om i Västra Götaland, cirka 3-4 stopp/dag.
Detta är ett sommarvikariat på heltid med 4-dagars veckor, uppstart i juni 2024. Chans till förlängning och fortsatt anställning efter utfört uppdrag finns. Företaget söker medarbetare som gillar kundkontakter, service och som mer än gärna är företagets ansikte utåt.
Du kommer att bli anställd av oss på SC transport - vilka är en del av StudentConsulting Group AB - men arbeta ute hos vår samarbetspartner i Göteborg.

Krav:
CE-behörighet
ADR-grund
YKB
Talar svenska

Detta söker vi:

För att trivas på uppdraget bör du trivas i en fartfylld miljö, där kvalité och service är A och O. Du är social, har lätt för att knyta kontakter och bjuder gärna på ett leende. Du är noggrann och tar ansvar för resultatet av ditt utförda arbete och är en god ambassadör för vår samarbetspartner.
Låter detta intressant? Det må vara ett tag kvar till våren - men urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat/kandidater.

Sökord: Yrkeschaufför, Lastbilschaufför, CE-chaufför

Sökord: Yrkeschaufför, Lastbilschaufför, CE-chaufför
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com