Hoppa till innehåll

Systemutvecklare - frontend
Falköping 

Som systemutvecklare på Skola24 bidrar du med att driva idéer till färdiga IT-tjänster i ett av bolagets självorganiserade och agila utvecklingsteam. Vi på Skola24 är experter på skolans arbete och hos oss är nöjda kunder, användare och medarbetare A och O. Låter detta intressant för dig?

Om rollen
Skola24 är ett IT-bolag som är marknadsledande inom IT-tjänster gällande schemaläggning, resursoptimering, tjänstefördelning och närvarohantering inom grundskola och gymnasium. Vår produktportfölj består av en informationsplattform som primärt är skapad med hjälp av Microsoft-baserade tekniker, SaaS-lösningar och med en relationsdatabasmotor i botten. Plattformen innefattar olika klienter så som webb, mobilappar, Windows applikationer, en tjänstekatalog och externa API:er.

Som systemutvecklare utför du varierande uppgifter kopplade till Skola24s webbaserade IT-tjänster, som del av ett agilt utvecklingsteam. I din roll är du också i nära dialog med kollegor i de andra utvecklingsteamen och även med intressenter från andra avdelningar.

Om dig
I rollen som systemutvecklare på Skola24 har vi behov av en prestigelös, noggrann och pragmatisk utvecklare som kan ta en senior roll i teamet inom frontend utveckling. Den person vi söker behöver ha en kreativ personlighet med vilja att stötta sina kollegor i teamet. Du bör också vara trygg i att kontinuerligt vara i utveckling kring nya tekniker och ramverk men även organisatoriskt och i arbetsflöden.

För att trivas i rollen behövs tyngd inom webbutveckling med HTML, CSS, JavaScript och TypeScript, med erfarenhet i något modernt JavaScript ramverk så som Vue, Angular eller React. Erfarenheter tex. inom C# .NET, databashantering, REST-API:er, CI/CD, UX och Azure for DevOps är meriterande.

Vi erbjuder 
Skola24 är ett tryggt tillväxtbolag med möjlighet att vidareutvecklas. Vår kultur kännetecknas av ödmjukt självförtroende och vår goda sammanhållning. Hos oss har du tillgång till stora ljusa kontorsytor i centrala Falköping, även med möjlighet till att arbeta på distans.

På Skola24 erbjuder vi dig att vara en del av följande

  • Du blir en del av en ledande SaaS-aktör inom EdTech-branschen
  • Du arbetar med en produkt som verkligen gör skillnad på marknaden
  • En trygg, välskött och stabil arbetsplats och ett bolag som växer stadigt
  • Ett kunskapsdrivet bolag
  • Ett bolag med hög samarbetsförmåga, proffessionalism och ett driv att alltid bli bättre

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Anders Johansson, tel. 0723-06 35 26, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Skola24 
Skola24 har sedan starten haft skolan och framför allt eleven i fokus. Elever ska gå i en skola där allt är möjligt. Varje dag strävar vi efter att vara innovativa och utveckla moderna IT-lösningar som gör skillnad och förenklar närvaro. Vi är experter på skolans arbete med schemaläggning, resursoptimering, tjänstefördelning och närvarohantering. Närvaro börjar med ett flexibelt schema.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 maj 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare