Sandahls är ständigt på väg. Dygnet runt, mil efter mil levererar vi kvalitet till våra kunder inom logistik och entreprenad. Våra uppdrag tar oss till Sveriges alla hörn. Ibland är det raka spåret, ibland får vi själva bana väg. Men alltid med riktningen noggrant kalibrerad – på rätt väg mot en hållbar framtid. Vi vill förnya logistikbranschen. Förändra och förbättra. Bygga relationer som är enklare, smartare och utan mellanled. Vi vet att vi kan göra skillnad – som en pålitlig leverantör, som en ansvarstagande arbetsgivare och som en långsiktig samhällsbyggare med fokus på hållbara affärer. Nu tar vi framtiden helt i våra egna händer, kliver upp i förarhytten och påbörjar nästa del i vår resa. Välkommen ombord!

Läs mer om oss på: www.sandahls.comVi söker CE-chaufförer till vår terminal i Falköping! 
Som chaufför på Sandahls arbetar du engagerat och serviceinriktat med lastning och lossning av intermodala enheter. Kombitrafik innebär att vi lossar och lastar upp bilarna på dagtid och skickar flak och trailer på järnväg. Avsändare och mottagare finns i Västra Götalandsregionen, delar av Småland och Halland samt till viss del i Norge. Våra bilar är stationerade på kombiterminalen i Falköping. Vi söker personer med hög ansvarskänsla för våra fordon samt vårt gods. 

Du arbetar vardagar och dagtid, antingen 12h arbetsdag eller 10h arbetsdag. Start mellan 06:00-08:00. (Helgpass kan förekomma på enstaka turer.)
Tjänsten är med start omgående/enligt överenskommelse. 


Kvalifikationer och erfarenheter: 
Det krävs att du har baskunskaper för att hantera digital godsinformation i telefon och är en van användare av digitala verktyg.
Andra krav som gäller för att vara aktuell för tjänsten: 
  • CE-behörighet
  • Giltigt YKB
  • God svenska i tal och skift

Tidigare erfarenhet av chaufförsyrket är ett stort plus. Följande punkter är meriterande
  • ADR
  • Truckkort A2, A4, B1
  • Erfarenhet inom kombitrafik

Profil: 
Vill du vara med och bidra till den så kallade "Sandahlsandan"? Då söker vi dig som är engagerad, ansvarsfull och lyhörd inför kundens behov. Du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och gillar nya utmaningar. Kommunikationen mellan kollegor är en viktigt del för oss, vi ser gärna att du är öppen inför det nya och vill vara med och utveckla Sandahls till det bättre.

 
Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta någon av våra ansvarig rekryteringskonsult eller Jennifer Lindvall på 073-425 56 41 eller jennifer.lindvall@onepartnergroup.se, då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!    


Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och lång sikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://sandahls.com/
Sista ansökningsdag 28 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se