Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

Projektledare till Friggeråkers Rör AB

Ansök nu

Har du erfarenhet av VVS-branschen och projektledning och känner att det är dags för något nytt? Vill du arbeta på ett bolag som satsar på utveckling och har du som mål att bli en av de bästa? Friggeråkers Rör söker nu efter en Projektledare, läs mer nedan och sök redan idag!

Din vardag

Som Projektledare kommer du arbeta med allt från små till stora projekt där du kommer få vara med i hela processen och se till att de följer tidplan, budget mm. Du kommer arbeta i nära samarbete med kunder, leverantörer och medarbetare. Rollen medför upprättande av interna kalkyler, budget, besluts- och förfrågningsunderlag samt problemlösning på olika nivåer. Du kommer även identifiera projektrisker och minimera dess konsekvenser samt bidra i vår dagliga strävan att utvecklas och bygga kultur för ständiga förbättringar. Friggeråkers Rör är på en tillväxtresa och det finns goda utvecklingsmöjligheter i organisationen.

Vem är du?

Du har utbildning inom VVS/Teknik samt tidigare erfarenhet från branschen samt projektledning. Du kan svenska och engelska i tal och skrift och har B-körkort. Som person har du förmåga att jobba med flera saker samtidigt och du tycker om en varierande vardag. Du har en stark personlig drivkraft och du vill leverera resultat. Helhetssyn, strategi och affärsmässighet är ord som passar in på dig. Du är noggrann, strukturerad och en god kommunikatör. Du har lätt för att skapa förtroendefulla samarbetsrelationer och har en känsla för service. Rollen innebär att du bör ha förmåga att kunna tänka nytt och ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Friggeråkers Rör med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Friggeråkers Rör. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 073-084 68 16 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare