Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

TIG-svetsare sökes till kund i Falköpingsområdet

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se

Tjänstebeskrivning
Vi söker nu en svetsare som har erfarenhet av TIG-svetsning. Du kommer svetsa ihop metallprodukter som sen ska passa in i kundens produkter. Detta utförs i kundens lokaler i Falköpingsområdet.

Kvalifikationer
Utbildning och erfarenhet utav TIG-svets är ett krav. Du är en noggrann, ambitiös och driven person som ser till kundens bästa och har ett högt kvalitétstänk. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Truckkort och travers är meriterande.

Låter det intressant?
Så om du känner att du passar in på ovanstående beskrivning, uppmuntrar vi dig att visa ditt intresse genom att skicka in en ansökan på vår webbplats www.nearyou.se. Vi går igenom ansökningar löpande och ser fram emot att höra från dig. Nu under sommarperioden kan processen dra ut lite på tiden.

Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren