Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

CNC-operatör sökes till kund i Tidaholm

Publiceringsdatum
15 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget

Vill du arbeta i en miljö där din potential uppmuntras och där du ges möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt? Då kan rollen som CNC-operatör hos vår kund i Tidaholm vara något för dig!

Tjänstebeskrivning
Välkommen till en spännande möjlighet att bli en del av kunds team inom avancerad skärande bearbetning. Hos kunden får du arbeta med toppmoderna maskiner och varierande arbetsuppgifter som utmanar och stimulerar dig varje dag. Ta chansen att bli en del av deras dynamiska arbetsmiljö där komplexitet och variation är en del av vardagen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är erfaren inom riggning, programmering och drift av bäddfräsar eller CNC-fräsmaskiner. Hos kunden tillverkar de främst enstycks- och fåstycksdetaljer, och det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med Heidenhain eller Fanuc system.

Vi söker dig som har en stark inriktning på kvalitet och produktivitet. Dessutom värdesätter vi kunskaper inom CAM-programmering, produktionsteknik och lean arbete. Goda kunskaper i svenska samt körkort är ett krav.

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.
Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 mars 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.