Hoppa till innehåll
Kinnarps AB logotyp

Supplier Quality Assurance, SQA

Publiceringsdatum
24 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Sören Holmlind
Telefon
Ansök nu
Om Rollen

Som Supplier Quality Assurance (SQA) hos oss kommer du att spela en viktig roll i utvecklingen och ansvaret för kvalitets- och processtyrning hos våra leverantörer. Du får möjligheten att förbättra och effektivisera arbetssätt både internt och externt.

I nära samarbete med kollegor inom kvalitet, inköp, produktion och produktutveckling säkerställer vi hög kvalitet i alla led och driver kontinuerligt förbättringsarbete.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
  • Riskgradera leverantörsbasen för att prioritera, eskalera och vidta lämpliga åtgärder.
  • Systematiskt följa upp leverantörernas prestationer och driva åtgärdsplaner.
  • Bidra till utvecklingen av kvalitets-, produktutvecklings- och inköpsorganisationen.
  • Utveckla och erbjuda utbildning till kollegor och leverantörer vid behov.
  • Säkerställa implementering av nya råmaterial och produkter från interna och externa leverantörer.
  • Genomföra leverantörsutvärderingar samt revisioner gällande kvalitet, teknik, kapacitet och CSR.
Din Profil

För att passa in i rollen ser vi att du är en förtroendeingivande person som är skicklig på att bygga relationer och hantera många kontaktytor. Du är strukturerad, resultatorienterad och har en god analytisk förmåga. Viktigt att du även gillar att ta initiativ och är van vid att driva förändringsprocesser och förbättringsarbete.

Vi ser att du har relevant högskoleutbildning och erfarenhet från liknande tjänst, du har erfarenhet från projektledning, samordning och utredning. Vidare har du goda kunskaper i engelska i tal och skrift samt har B-körkort.

Vi Erbjuder
  • En spännande och varierad tjänst i ett växande företag
  • En trevlig och stimulerande arbetsmiljö med engagerade och kompetenta kollegor
Visst låter det som en spännande tjänst?

Placeringsort är Kinnarp eller Jönköping.

I denna rekrytering samarbetar Kinnarps AB med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sören Holmlind 0515 - 128 00.

Välkommen in med din ansökan senast den 26 juni men gärna tidigare.

Om Kinnarps

Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet. Läs mer på www.kinnarps.se
Kinnarps AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.