Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om Rollen

Det här är rollen för dig som vill jobba affärsnära och bolagsövergripande med ansvar för avtalskategorin service. I denna kategori ingår främst uppdrag inom service (såsom ex Supply chain, HR, Marknad, Investeringar m.m.) men även andra typer av uppdrag kan förekomma. I rollen kommer du att arbeta i nära samarbete med interna beställare för att tillsammans hitta de bästa alternativen som långsiktigt säkerställer att satta affärsmål nås.

Förutom en möjlighet att arbeta med varierade uppgifter i ett helhetsperspektiv kommer du också att bli del av ett kunnigt team som är generösa med att dela med sig av sina kunskaper. Rollen ingår i den centrala inköpsfunktionen och du rapporterar till Inköpsansvarig. Teamet på Inköp består idag av 8 kompetenta kollegor, och du blir en i gruppen IMS/Kompletterande.

Din Profil

Du har med största sannolikhet arbetat med strategiskt inköp helt eller delvis fokuserat på servicetjänster runt tre till fem år. Under denna tid har du skaffat dig god kompetens både gällande servicetjänster och tillhörande avtalsjuridik.

Då vi har höga ambitioner med vårt hållbarhetsarbete är det mycket meriterande om du också har intresse och erfarenhet för miljö-/hållbarhetsfrågor. Med stor sannolikhet har du en för tjänsten relevant teknisk- eller ekonomisk högskoleutbildning alternativt annan utbildning eller erfarenhet som är relevant för tjänsten och du ser fram emot att driva och utveckla kategorin vidare.

Vi söker dig som är nyfiken, tänker helhet och trivs bäst i en organisation där du förväntas tänka nytt, kan påverka och där beslutsvägarna är korta. Du har också en naturlig fallenhet för att bygga relationer och eftersom du kommer ha många kontaktytor internt och externt så det är viktigt att du inte bara gillar att samarbeta och dela kunskap, utan har en vilja att göra det - på absolut bästa sätt!

Vi Erbjuder

Hos oss på Kinnarps AB blir du del av en öppen, vänlig och inkluderande miljö med enkla värderingar som också är fast förankrade i kulturen. Vi tror på öppenhet, glädje, att få saker gjorda på ett schysst och ärligt sätt och att ta ansvar för helheten.

Här får du en riktigt grym arbetsplats med alla förutsättningar för ett modernt digitalt och varierat arbetssätt som dessutom är byggt för att du ska må så bra som möjligt. Och tänket är enkelt - trivs man och mår bra blir det lätt och kul att jobba!

Självklart kommer vi göra vårt yttersta för att du ska lyckas och här finns alla möjligheter att driva din egen utveckling. Dels genom olika utbildningar men framför allt genom att du deltar i eller driver spännande projekt tillsammans med otroligt kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper. Här är det du som sätter gränser för din egen utveckling!

Visst låter det som en spännande tjänst?

I denna rekrytering samarbetar Kinnarps AB med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Magnus Ryberg på 0702 71 69 77. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Om Kinnarps

Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet. Läs mer på www.kinnarps.se
Mer info
Kontaktperson
Magnus Ryberg
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare