Gyllensvaans Möbler AB söker två Mekaniker till underhållsavdelningen

Gyllensvaans Möbler AB söker två Mekaniker till underhållsavdelningen

På underhåll- och serviceavdelningen på Gyllensvaans Möbler gillar vi teknik och att skruva och är ett tätt team på totalt ett 30-tal medarbetare som tillsammans servar och reparerar de maskiner och utrustning som finns i vår produktion. Nu behöver vi bli fler och söker ytterligare två mekaniker. Är du den vi söker och vill ingå i vårt team?

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med övriga medarbetare utför du huvudsakligen arbeten i vår produktion med akuta reparationer, samt jobbar med förebyggande och planerade underhåll och ändringar i maskiner i vår maskinpark och maskinsäkerhet. Arbetstiderna kan innefatta dagtid och skiftarbete.

För att du ska lyckas och trivas hos oss
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom svetsning, svarvning och fräsning. Det är meriterande med någon form av verkstadsutbildning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt god datavana.

Som person tror vi att du är noggrann, ordningsam och är en social och positiv lagspelare som är serviceinriktad, självgående och engagerad. Du tycker om att lösa problem, jobba med förbättringar och har ett tekniskt intresse.

Vad vi erbjuder dig
Förutom att Gyllensvaans Möbler erbjuder dig en utvecklande roll i en teknisk bransch i ett familjärt och stabilt företag med korta beslutsvägar och kunniga medarbetare, finns också flera fina personalförmåner för att främja trivsel och hälsa.

Som mekaniker finns goda möjligheter att utvecklas och du kommer arbeta och kompetensutvecklas med våra medarbetare och leverantörer, dessutom finns möjlighet att påverka arbetet.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag! Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper! Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta teknikchef Kalle Gyllensvaan på 070-355 72 82 eller kalle@gyllensvaan.se eller HR-specialist Fredrika Vilsson på 0515-86 482 eller fredrika@gyllensvaan.se.
Mer info
Kontaktperson Fredrika Vilsson
Telefon 0515-864 82
Email Mejla Fredrika Vilsson
Område Falköping
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gyllensvaan.se
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gyllensvaans Möbler AB är ett familjeföretag som grundades av Nils Gyllensvaan 1946. Idag är det hans barn Mats, Eric och Karin samt barnbarnen Filip, Mårten, Kalle och Anna som äger och driver företaget. Redan 1952 fick Nils sin första förfrågan från Ingvar Kamprad om att tillverka möbler. Samarbetet har fortsatt och idag är IKEA företagets enda kund. Första leveransen av IKEA-möbler körde Nils ned till Älmhult med personbil och släpkärra. Idag går cirka 35 lastbilar med släp per dag ut till olika lager och varuhus runt om i världen.

Vår affärsidé: Att med modern teknologi och högt ställda miljökrav tillverka och sälja möbler med rätt kvalitet till en för kunden låg kostnad.