Hoppa till innehåll
GJ Maskin AB logotyp

HR-administratör

Vi söker ett tillskott till vår administrativa grupp genom en kombinerad heltidstjänst, där cirka 75 % av tjänsten kommer avse HR/löneadministrativt arbete och 25% kommer avse ekonomi/övrig administration. Fördelningen av områdena kan komma att variera något under året beroende på arbetsbelastning.

Dina arbetsuppgifter:

HR/löneadministration
Som HR- och löneadministratör arbetar du utifrån ett arbetsgivarperspektiv och agerar konsultativt stöd åt vår företagsledare, platschefer och avdelningsansvariga. Du kommer också att ha en nära kontakt med våra medarbetare i diverse HR-ärenden, där du trivs i mötet med människor och arbetar för att upprätthålla en god företagskultur. Du arbetar med att utveckla vår personal genom att utforma kompetensplaner och utbildningsprogram. Du leder och driver företagets systematiska arbetsmiljöarbete.

Du leder rekryteringsprocesser och stöttar vår ledning gällande rekrytering och arbetar aktivt med att skapa incitament för att attrahera ny kompetens.

Det dagliga arbetet innefattar utöver HR-arbetet sedvanliga uppgifter inom löneadministration inklusive rapporter till försäkringsbolag, intressenter och myndigheter. Rapportering och avstämning sker självständigt.

Administration/Ekonomi
Du kommer även vara backup och stöd åt vår administrationsgrupp. Du ansvarar för delar av verksamhetens rapportering och analyser av vår eftermarknad samt vissa ekonomiska administrativa uppgifter. Då avdelningen är liten finns ett behov av att tillsammans hjälpas åt och vi täcker upp för varandra under frånvaro.

Din personliga profil:
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är engagerad och arbetar noggrant, systematiskt och kvalitetsmedvetet. Du bör ha ett kommunikativt och serviceinriktat förhållningssätt i ditt arbete, samtidigt som du agerar professionellt med hög integritet. Du har förmåga att se både helheten och detaljerna. Ett intresse för siffror och en hög analytisk förmåga är viktiga egenskaper för att skapa framgång. Vår grupp för ekonomi/administration/HR och lön arbetar dynamiskt och flexibelt, vilket innebär att ansvarsområden kan komma att förändras över tid, utan att vi för den skull tappar fokus på målbilden att förbättra och förenkla för hela verksamheten. För att trivas behöver du ha lätt för att samarbeta och ha en positiv inställning till ditt arbete och dina arbetskamrater.

Tidigare erfarenhet och krav för rollen:
 • Du bör ha högskoleutbildning inom HR/ekonomi eller annan utbildning/arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig
 • Minst 3-5 års erfarenhet av praktiskt HR/löneadministrativt arbete
 • Erfarenhet av redovisning och ekonomisk rapportering
 • Vara god IT-användare med god erfarenhet av Office 365
 • Meriterande är erfarenhet av löneadministrationsprogram. Vi använder Kontek.
 • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i projektform
 • Du har erfarenhet av det systematiska arbetsmiljöarbetet
 • Du har flytande kunskaper i svenska, i tal och skrift
 • B-körkort
Övrigt:
Tjänsten avser heltid, med placering på vårt huvudkontor i Falköping. Tillträde snarast.

GJ Maskin AB är bundet av följande kollektivavtal:
 • Motorbranschavtalet – Svenska Metallindustriarbetareförbundet
 • Tjänstemän MAF – Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna
Förmåner: Friskvårdsbidrag via E-passi, personalrabatter. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För mer information om tjänsten, kontakta ekonomiansvarig Elisabeth Johansson 0515-77 78 03. Skicka din ansökan på jobbansokan@gjmaskin.se och märk med HR-administratör.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Elisbeth Johansson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 maj 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt fullserviceföretag som marknadsför starka, mångsidiga och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och materialhantering. GJ Maskins vision är att genom kompetens och erfarenhet generera nöjda kunder och på så sätt vara en ledande kraft på marknaden. Företaget finns etablerat med fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping och Ulricehamn. GJ Maskin AB har idag totalt ca 50 anställda och omsätter drygt 300 MSEK.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare